INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Real Madrid luptă cu PSG pentru înlocuitorul lui Casemiro » Negocieri cu colegul lui Tătărușanu

Real Madrid
Real Madrid

Articol de GSP - Publicat luni, 15 noiembrie 2021 10:42 / Actualizat luni, 15 noiembrie 2021 11:10

Real Madrid este interesată de Franck Kessié (24 de ani), colegul lui Ciprian Tătărușanu (35 de ani), de la AC Milan.

„Los Blancos” monitorizează atent situația mijlocașului central, căruia îi expiră contractul la vară și care nu a ajuns încă la o nouă înțelegere cu Milan, potrivit publicației italiene Corriere dello Sport. Madrilenii îl văd pe Kessie drept principalul înlocuitor al lui Casemiro.

Vicecampioana Italiei i-a făcut acestuia o ofertă de prelungire cu mărire de salariu, însă internaționalul din Coasta de Fildeș pare mai degrabă tentat să încerce o nouă provocare.

Real Madrid şi PSG se bat pentru semnătura lui Kessie

Evoluțiile bune ale mijlocașului au atras atenția mai multor cluburi de pe „Bătrânul Continent”. În cazul în care va reuși să obțină semnătura mijlocașului ivorian, vicecampioana Spaniei ar câștiga o nouă luptă cu PSG, după ce în această vară a reușit să-l transfere pe Eduardo Camavinga de la Rennes.

Formația de pe „Parc des Princes” a încercat și ea să-l aducă pe mijlocașul francez, însă acesta a preferat să meargă la Madrid.

După ce l-a luat pe Donnarumma de la AC Milan, PSG se uită din nou în curtea „diavolilor”. Le Parisien anunță că francezii i-ar fi făcut deja o propunere lui Kessie, una importantă din punct de vedere financiar atât pentru el, cât și pentru impresarul său, George Atangana.

55 de milioane de euroeste cota de piață a lui Kessie, potrivit Transfermarkt.com

Franck Kessie, de 4 ani la AC Milan

Franck Kessie a ajuns la AC Milan în 2017, de la Atalanta. Mai întâi a fost împrumutat pentru 8 milioane de euro, apoi, doi ani mai târziu, cumpărat definitiv pentru alte 24 de milioane.

În acest sezon, Kessie a disputat 9 meciuri în care a înscris două goluri. Per total, a punctat de 31 de ori pentru AC Milan, în 194 de meciuri.

Citește și:

Barcelona a găsit soluţia să transfere un star de la Manchester City

Kylian Mbappe, irezistibil! A înscris de patru ori în preliminarii și a egalat un record vechi de 63 de ani

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează