INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Real Madrid caută fundaș central » Primul nume de pe lista „galacticilor”

Antonio Silva
Foto: Imago
Antonio Silva Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 02 octombrie 2023 20:08 / Actualizat luni, 02 octombrie 2023 21:35

Real Madrid este interesată de transferul lui Antonio Silva (19 ani), fundașul central al Benficăi. Manchester United îl urmărește și ea pe portughez.

Real Madrid vrea să transfere un fundaș central în fereastra de transferuri a iernii, în condițiile în care Eder Militao este accidentat și va lipsi o perioadă lungă, iar David Alaba a suferit o accidentare musculară.

După ce Nacho Fernandez a văzut cartonașul roșu în victoria de la Girona, scor 3-0, „galacticii” au rămas cu un singur fundaș central apt pentru următorul meci din La Liga, Antonio Rudiger.

Pep Guardiola sare în apărarea catalanilor în „cazul Negreira”: „Când Barcelona a câștigat, a făcut-o pentru că a fost mai bună decât adversarul”
BARCELONA
Pep Guardiola sare în apărarea catalanilor în „cazul Negreira”: „Când Barcelona a câștigat, a făcut-o pentru că a fost mai bună decât adversarul”
  • Real Madrid - Osasuna este sâmbătă, 7 august, de la 17:15, în direct pe Digi Sport 2 și Orange Sport.

Real Madrid vrea să îl transfere pe Antonio Silva

„Galaticii” au pus ochii pe Antonio Silva. Florentino Perez îl vede pe lusitan drept o soluție bună în acest moment, dar și pe viitor, anunță jurnaliștii de la Fichajes.com. La doar 19 ani, apărătorul este titular incontestabil la Benfica, club cu care a câștigat campionatul Portugaliei în sezonul trecut.  Fotbalistul a jucat deja cinci partide în echipa națională a Portugaliei, pentru care a debutat în 2022, într-un amical câștigat cu Nigeria, scor 4-0.

5 goluriîn 52 de partide are Antonio Silva pentru Benfica

Antonio Silva are contract cu Benfica până în iunie 2027. Este de așteptat ca „vulturii” să ceară cel puțin 45 de milioane de euro în schimbul său, suma la care este cotat pe transfermarkt.com.

Manchester United vrea și ea să-l transfere pe Antonio Silva

Real Madrid are concurență serioasă pentru transferul lui Antonio Silva: fundașul este pe lista lui Manchester United. „Diavolii” se gândesc serios să achite clauza de reziliere a apărătorului, în valoare de 100 de milioane de euro, conform FootballTransfers.

Articol de Alexandru Tomuțiu

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Barcelona își ia măsuri » Clauză monstruoasă pentru giuvaierul de doar 16 ani
SPANIA
Barcelona își ia măsuri » Clauză monstruoasă pentru giuvaierul de doar 16 ani
A fost cutremur în vestiarul lui Bayern la pauză! Thomas Tuchel a luat foc după egalul cu RB Leipzig
Leipzig - Bayern 2-2
A fost cutremur în vestiarul lui Bayern la pauză! Thomas Tuchel a luat foc după egalul cu RB Leipzig

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
francescoli1974
francescoli1974  •  03 Octombrie 2023, 13:17

Sâmbătă e 7 octombrie,nu mă faceți sa caut meciul cu Osasuna ,în August,au jucat cu Osasuna dar în finala Cupei,scor 2-1.

gazistu
gazistu  •  03 Octombrie 2023, 10:59

chiar nimic din pepiniera madrilena?? NUMAI sute de milioanr aruncate la Benfica, Ajax si majoritatea cluburilor care produc tineri de valoare?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează