Articol de - Publicat miercuri, 01 noiembrie 2023 12:48 / Actualizat miercuri, 01 noiembrie 2023 13:38

La o zi după ce Lionel Messi a câștigat al 8-lea Balon de Aur, Cristiano Ronaldo a avut meci în Cupa Regelui Arabiei Saudite. Iar fanii rivali au vrut să-l șicaneze.

Al Nassr a trecut cu greu de Al Ettifaq, 1-0, grație reușitei lui Sadio Mane (107). Iar Cristiano Ronaldo a avut propriul lui meci cu suporterii rivali.

Lionel Messi, luat la palme când a revenit la Inter Miami » Ce i-au pregătit colegii după ce a câștigat Balonul de Aur
INTER MIAMI
Lionel Messi, luat la palme când a revenit la Inter Miami » Ce i-au pregătit colegii după ce a câștigat Balonul de Aur

Fanii rivali i-au strigat „Messi, Messi” lui Cristiano Ronaldo

În timpul meciului, fanii de la Al Ettifaq l-au tachinat pe portughez. I-au strigat „Messi, Messi”, numele marelui său rival.

Iar Cristiano le-a răspuns pe măsură, cu gesturi sfidătoare. A dus degetul la gură, făcându-le semn să tacă, iar apoi a făcut celebrul său gest „Calma, calma”.

Nu va mai fi probabil un alt Balon de Aur. Să îl câștig nu a fost însă niciodată o prioritate pentru mine. Eu sunt fericit că am realizat tot ceea ce am realizat și sunt unicul fotbalist cu opt Baloane de Aur cucerite. Nu vreau să uit de Haaland și de Mbappe, care au avut un an foarte bun, spectaculos. În următorii ani vor câștiga acest trofeu. 

Sunt două bestii și vor duce o luptă frumoasă în următorii ani. Haaland a câștigat toate trofeele în acest sezon și sunt sigur că va obține acest premiu. Văd aici mulți tineri și am încredere că în viitor mă voi bucura de fotbal când îi voi urmări. 

Eu am avut norocul să fiu aici mulți ani. Jucătorii vin și pleacă, dar nivelul nu scade niciodată. Am avut mult ghinion cu Argentina. Am pierdut multe trofee. Dar mereu am luptat pentru a câștiga Copa America și Campionatul Mondial, trofee care îmi lipseau. Sunt fericit că nu am renunțat și că am reușit să câștig.

 - Lionel Messi

Citește și: 

Incredibil! Ce a făcut Cristiano Ronaldo în timpul meciului de Cupă cu Al-Ettifaq

Moment amuzant cu Jude Bellingham » Cum a fost surprins înainte de gala Balonului de Aur

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni