INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CONDAMNARE

Robinho, condamnat la 9 ani de închisoare pentru viol!

Robinho, la AC Milan // foto: Guliver/gettyimages
Robinho, la AC Milan // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat vineri, 11 decembrie 2020 10:29 / Actualizat vineri, 11 decembrie 2020 12:50

Fotbalistul brazilian Robinho (36 de ani) a fost condamnat la 9 ani de închisoare pentru viol de către Curtea de Apel din Milano. Mai are o singură cale de atac, Curtea de Casație.

Încă o instanță îl consideră vinovat pe Robinho! După ce, în noiembrie 2017, tribunalul din Milano l-a condamnat la nouă ani de închisoare pentru participare la viol în grup, Curtea de Apel din capitala Lombardiei a menținut această hotărâre. Și fostul internațional brazilian, 36 de ani, ex-Santos, Real, Milan și Man. City, mai are o singură cale de atac. Curtea de Casație!

Robinho condamnat. Tânăra fusese îmbătată de agresori

Robinho, care evolua atunci la AC Milan, e acuzat că, împreună cu Ricardo Falco și alți patru prieteni, a agresat sexual o tânără de origine albaneză în vârstă de 23 de ani în nightclub-ul Sio Café, pe 22 ianuarie 2013. Anchetat și în 2009, când era la Man. City, pentru un caz de viol (ulterior clasat), jucătorul a declarat că e nevinovat, afirmând că actul a avut loc cu consimțământul femeii, dar avocații ei susțin că era inconștientă în acele momente, îmbătată de Robinho și apropiații săi.

Mandat de arestare internațional

Potrivit presei italiene, Curtea de Apel poate cere acum reținerea lui Robinho până la judecata Curții de Casație. Dar, pentru că fotbalistul locuiește în Brazilia și țara sa nu își extrădează cetățenii, va fi probabil emis un mandat de arestare internațional. Și Robinho va fi reținut dacă se va întoarce în Europa.

Santos i-a reziliat contractul

Pe 10 octombrie, atacantul cu 100 de selecții și 28 de goluri pentru Seleção semnase cu Santos, însă clubul paulista a fost forțat să rezilieze contractul, la presiunea fanilor și sponsorilor. 

VIDEO. Unul dintre cele mai frumoase goluri din cariera lui Robinho:

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Pierre Webo a rupt tăcerea după scandalul de la Paris: „Arbitrul a depășit orice limită”

Ciprian Tătărușanu, providențial în Europa League! Ce notă i-au acordat italienii după ce a salvat-o pe AC Milan

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
ekneb
ekneb  •  12 Decembrie 2020, 10:09

Asta este un caz foarte clar in care sincer, dar foarte sincer zic asta, Robinho nu trebuia condamnat pt viol in nici un caz!!!! El trebuia condamnat pt depasirea nivelului maxim admis de prostie. Cand ai atatia bani de nu stii sa i numeri.... cum sa violezi o femeie?????!!!! Mai bine se ducea de ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

godot
godot  •  11 Decembrie 2020, 12:21
Postat de cpt.ahab pe 11 Decembrie 2020, 11:20

Judecătorii sunt rasiști. Robinho nu a făcut nimic! E ca un crin! A fost condamnat numai pentru că nu-i alb. După decizie e... alb închis!

Foarte adevărat, e rasism evident. De altfel, bănui că persecutatul Robinho va părăsi continentul european în semn de protest, în favoarea unei țări fără tratat de extrădare cu Italia.

adi_stelistul
adi_stelistul  •  11 Decembrie 2020, 11:45
Postat de cpt.ahab pe 11 Decembrie 2020, 11:20

Judecătorii sunt rasiști. Robinho nu a făcut nimic! E ca un crin! A fost condamnat numai pentru că nu-i alb. După decizie e... alb închis!

Vorbim in cazul lui de un rasism judiciar evident.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează