INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER

Au luat decizia: Lukaku pleacă de la Inter » Cine sunt atacanții doriți de italieni

Romelu Lukaku, atacant Inter. Foto: Imago
Romelu Lukaku, atacant Inter. Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 17 aprilie 2023 13:08 / Actualizat luni, 17 aprilie 2023 16:06

Șefii lui Inter au decis să se despartă de Romelu Lukaku (29 de ani) la finele stagiunii în curs. Atacantul belgian se va întoarce la Chelsea, de unde este împrumutat. Italienii au în vedere alți jucători pe postul lui: Firmino (Liverpool), Thuram (Mgladbach) și Retegui (Tigre).

Inter și Romelu Lukaku se vor despărți din nou, la finele sezonului în curs. Potrivit cotidianului Gazzetta dello Sport, șefii clubului milanez au decis să nu-i prelungească împrumutul de la Chelsea.

Încearcă să-l deturneze pe Zidane din drumul spre Paris cu o ofertă astronomică!
OFERTĂ
Încearcă să-l deturneze pe Zidane din drumul spre Paris cu o ofertă astronomică!

Romelu Lukaku pleacă în vară de la Inter. Se întoarce la Chelsea 

Atacantul belgian a revenit la nerazurri vara trecută, în schimbul a 7,8 milioane de euro, dar până acum a dezamăgit. Bilanțul său: 7 goluri în 24 de meciuri competitive.

În Serie A a marcat de doar 3 ori, două dintre goluri fiind înscrise din penalty. Departe de primul său „mandat” la Inter, 2019/2021, când a dat 47 de goluri în campionat.

Transferat în 2021 la Chelsea, în schimbul a 100 de milioane de euro, Lukaku a avut viață grea cu managerul de atunci, Thomas Tuchel, cu care s-a certat în mai multe rânduri. Și nici pe teren nu s-a ridicat la înălțimea așteptărilor.

Astfel că, în căuarea gloriei de altădată, s-a întors la în Italia. Fără succes. Responsabilii lui Inter sunt deja în căutarea altui „vârf” și au pus ochii pe Roberto Firmino, de la Liverpool, pe Marcus Thuram, de la Borussia Mgladbach și pe Mateo Retegui, împrumutat de Boca Juniors lui Tigre.

Cei mai tentanți sunt Firmino și Thuram, care la finele sezonului în curs vor deveni liberi de contract.

VIDEO. Rezumat: Inter - Monza 0-1 

Citește și: 

Viitorul lui Messi a fost decis » Președintele Barcelonei a lămurit misterul printr-un singur cuvânt

A început războiul! Ultrașii lui Napoli, atac oribil la adresa unui jucător al Milanului, înaintea returului din Liga Campionilor

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează