INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGA NAȚIUNILOR

PORTUGALIA - OLANDA 1-0 // VIDEO Ronaldo l-a ofertat pe Matthijs De Ligt, imediat după finala Ligii Națiunilor: „Inițial n-am înțeles ce vrea, am fost șocat”

Matthijs De Ligt și Cristiano Ronaldo // FOTO: Reuters
Matthijs De Ligt și Cristiano Ronaldo // FOTO: Reuters

Articol de - Publicat luni, 10 iunie 2019 11:10

După Portugalia  - Olanda 1-0, din finala Ligii Națiunilor, portughezul  Cristiano Ronaldo l-a consolat pe Matthijs De Ligt (19 ani), fotbalistul lui Ajax, ales cel mai bun tânăr jucător al Final 4, dar s-a ocupat puţin şi de viitorul lui.

A insistat, într-o discuţie tête-à-tête, ca puștiul olandez să vină la Juventus. „Iniţial n-am înţeles ce vrea. Am fost puţin surprins, chiar şocat, că mi-a cerut să mă duc la Juventus şi am râs, nu i-am zis nimic.

Perioada de transferuri e abia la început, voi merge să mă relexez în vacanţă şi vom vedea”, declară căpitanul lui Ajax, curtat intens şi de Barcelona, Liverpool şi Man. United.

70.000.000 €e cota de piață  Matthijs De Ligt, potrivit Transfermarkt

 Vezi VIDEO de la meci!

Vezi și: VIDEO Cristiano Ronaldo, euforic după ce a ieșit golgeterul Ligii Națiunilor: „Ce să fac mai mult? Am entuzisasmul de la 18 ani și mai am mult de jucat”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează