INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Roxana Mărăcineanu intervine în cazul Mbappe! Ce mesaj a avut pentru starul lui PSG: „Kylian, avem nevoie de tine!”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 februarie 2021 07:34 / Actualizat sambata, 20 februarie 2021 07:57

Kylian Mbappe (22 de ani) mai are contract cu PSG până în vara lui 2022, iar șefii clubului din Paris fac tot posibilul pentru ca atacantul francez să continue la echipă.

Campionul mondial este dorit cu insistență Real Madrid și de Liverpool, iar în cazul său se implică chiar și Roxana Mărăcineanu. Născută la București și emigrată la Paris la vârsta de 9 ani, Roxana Mărăcineanu este ministrul delegat al sportului din Franța și a avut un mesaj pentru vedeta lui PSG.

Roxana Mărăcineanu, apel către Kylian Mbappe: „Avem nevoie de tine în Franța!”

Kylian, rămâi în Franța! Vrem să te vedem în continuare jucând așa! Avem nevoie de tine, publicul are nevoie de tine, PSG are nevoie de tine. Tinerilor le trebuie exemple și modele. Rămâi în Franța”, a spus Mărăcineanu vineri, la postul France Info, citată de Mundo Deportivo.

154 de goluria marcat Kylian Mbappé la club (138) și selecționata Franței (16) în 252 de partide; are 0,61 media totală pe meci

Dacă nu acceptă să semneze un nou contract, cu salariul crescând de la 17,5 la 30 de milioane net, Mbappe va fi vândut în vară. Le Parisien anunță prețul: 200 de milioane de euro. 

VIDEO Kylian Mbappe, 100 de goluri pentru PSG

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

ANALIZĂ GSP » Noul val acoperă legendele Messi și Ronaldo! Haaland - Mbappe, marea rivalitate a viitorului deceniu în fotbal

„Messi se duce la PSG!” » Anunț de ultimă oră: „E sigur, îi oferă ce-și dorește”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
caoradea
caoradea  •  20 Februarie 2021, 09:29

Exemple si modele pt tineri:fotbalisti platiti cu sume ireale,. Agramati, fitosi, ascund averea sa nu plateasca impozit (cele mai elocvente cazuri Messi si CR dr si altii), impresariati de oameni dubiosi care toti au ceva cu legea (ex. Zahavi et co dar si altii) si asa mai departe. Ei sa fie modele pt tineri ??? Nici nu vreau sa dau exemple de pe meleagurile noastre, ca nu merita amintiti. Foarte trist dc un ministru spune asa ceva... Nu se mai poate numi sport acest fenomen, care de fapt e un business murdar, unde se spala bani, se regleaza conturi, si care efectiv e controlat de un sistem tip mafiot.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează