INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GRUPA D / AEK ATENA - MILAN 0-0

Ruptură totală între Montella și fani? Antrenorul s-a rățoit la ei: "Vă plictisiți la partidele noastre? Nu mai veniți la stadion!" » Cifre dezastruoase pentru AC Milan: o victorie în 7 meciuri, niciun gol marcat în 5 dintre ele!

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 03 noiembrie 2017 11:11

Vincenzo Montella nu-i poate scoate pe rossoneri din criză. ”Vă plictisiți la meciurile Milanului? Nu mai veniți la stadion. Acest egal nu e o catastrofă, suntem pe locul 1”, i-a replicat nervos antrenorul unui fan.

Milan suferă și în Europa League nu doar în campionat, repetând la Atena rezultatul și jocul alb din tur, după o nouă evoluție slabă. Totuși, Vincenzo Montella rezistă pe bancă în ciuda criticilor: "De ceva vreme asist pe viu la funeraliile mele. E un avantaj, pentru că vezi ceea ce se întâmplă. Clubul are însă încredere în mine".

1 victorieîn ultimele 7 meciuri are Milanul lui Montella. În cinci dintre partide n-a marcat niciun gol, făcând 3 remize

"Bolnavul Milan"

Nervos după meciul cu AEK, antrenorul rossonero i-a replicat unui fan: "Vă plictisiți la partidele noastre? Nu mai veniți la stadion! Dacă marcam la bara lui Montolivo, am fi învins meritat. N-am jucat prost și egalul nu e o catastrofă. Am rămas primii. Ați uitat că sezonul trecut toate echipele italiene au fost eliminate din grupe?".

14 șuturia trimis AEK în meciul de joi. Doar Inter, în derby, a amenințat mai mult poarta lui Donnarumma (15 șuturi)

Cifrele spun altceva. Un singur șut în prima repriză (Bonucci, ' 44) și nicio minge jucată în careul grecilor până la pauză, recorduri negative în actuala stagiune! Numai cu Genoa (0 șuturi), rossonerii au tras la poartă mai puțin, două joi seară. Motive suficiente pentru Corriere della Sera să-i acuze și să titreze "Bolnavul Milan". 

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează