INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Parma - Atalanta 1-2. Asul secret al lui Gian Piero Gasperini » Performanță incredibilă reușită de un fotbalist al echipei din Bergamo

Ruslan Malinovski (dreapta), după golul de 1-1 din Parma - Atalanta // foto: Guliver/gettyimages
Ruslan Malinovski (dreapta), după golul de 1-1 din Parma - Atalanta // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat miercuri, 29 iulie 2020 19:41 / Actualizat miercuri, 29 iulie 2020 19:51

Ruslan Malinovski (27 de ani) de la Atalanta are 5 goluri cu șuturi din afara careului, cele mai multe reușite în 2020 de un jucător din Top 5 Europa.

Atalanta rămâne revelația sezonului. Nu doar în Italia, ci și în primele cinci campionate continentale și în Champions League, urmând să joace „sfertul” cu PSG în Final 8-ul de la Lisabona. După 2-1 la Parma, echipa lui Gasperini e neînvinsă de 19 meciuri în toate competițiile și are 98 de goluri marcate în Serie A. Cel mai bun atac din Italia, al treilea din Top 5 Europa, după Man. City (102) și Bayern (100). Iar Dea mai are o partidă: cu Inter, acasă, în ultima etapă.

Malinovksi, asul secret al Atalantei

Nu se remarcă doar Papu Gómez, Zapata și Muriel. Cu Ilicici accidentat și foarte probabil absent împotriva lui PSG, Ruslan Malinovski poate fi asul secret al lui Gasperini. Un stângaci foarte talentat, tehnic, cu o bună viziune a jocului și un șut puternic și precis.

Ucraineanul, care a înscris și marți, din lovitură liberă, este jucătorul care a marcat cele mai multe goluri cu șuturi din afara careului în 2020 în Top 5 Europa. Are cinci reușite. Malinovski nu a mai prins un meci întreg în Serie A din 22 decembrie. De atunci, a evoluat de 19 ori, însă niciodată 90 de minute. Și totuși, e foarte influent. Numai în iulie, are 3 goluri și 4 assisturi.

9 goluri și 7 pase decisiveare Ruslan Malinovski în acest sezon la Atalanta

Rezumat VIDEO al meciului dintre Parma și Atalanta, scor 1-2

Citește mai multe știri din Serie A:

Transfer de elită pentru Lazio! Italienii aduc un jucător cu peste 400 de meciuri și 14 trofee în Anglia

Conte, reacție genială după ce a văzut imaginea cu Messi: „Ar fi mai ușor să mutăm Domul” » Ce scriu italienii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează