INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

S-a aflat cât va câștiga Messi la Barcelona » Doar un sfert din salariul primit înainte să plece la PSG!

Articol de - Publicat joi, 20 aprilie 2023 18:02 / Actualizat joi, 20 aprilie 2023 18:30

Leo Messi, 36 de ani pe 24 iunie, ar pleca de la Paris Saint-Germain și ar semna pe două sezoane cu Barcelona, cu un salariu anual de 25 de milioane de euro brut, 13 milioane net.

Leo Messi trebuie să facă un mare sacrificiu financiar dacă revine în Catalunya. Aflat la sfârșit de contract cu PSG, campionul mondial argentinian nu prelungește la Paris, fiind atras tot mai mult de Barcelona.

Leo Messi a câștigat 100 de milioane anual la Barcelona în 2020-2021

Clubul blaugrana îi oferă un salariu mult mai mic decât în Franța. Potrivit cotidianului catalan Sport, propunerea ar fi de 25 de milioane de euro anual, cu 16 milioane mai puțin decât câștigă la parizieni.

Față de cât primea la Barcelona înainte să semneze cu PSG, ar fi doar un sfert la întoarcere. 100 de milioane era salariul său în sezonul 2020-2021. Și suma e brută. Cele 25 de milioane se transformă în 13 milioane după taxe. Cu atât ar rămâne. La nivelul lui Robert Lewandowski pe Camp Nou.

În condițiile în care saudiții de la Al-Hilal încearcă să-l tenteze să vină la Riad, oferindu-i o avere dintr-o dată. 400 de milioane de euro!

Barcelona, o creștere de 25% după venirea lui Leo Messi. 300 de milioane

Dacă reușește să-l facă pe Messi să accepte, Joan Laporta, președintele Barcelonei, trebuie să convingă liga profesionstă spaniolă că planul său este viabil. Să vândă jucători și să reducă masa salarială pentru a respecta fair-play-ul financiar.

Oricum, sosirea argentinianului ar ajuta mai mult Barcelona decât l-ar ajuta Barca pe el. Surse din interiorul clubului au estimat pentru Mundo Deportivo ce ar însemna ca Messi să joace iar în Catalunya. Ar genera o creștere cu minimum 25% a veniturilor. Dar ar putea ajunge și la un plus de 33%. În trecut, înainte să se îndrepte spre Paris, suma datorată lui Leo era de 300 de milioane de euro.

Lionel Messi ar putea salva Barcelona » Impact global de nivelul „Air Jordan”!
SPANIA
Lionel Messi ar putea salva Barcelona » Impact global de nivelul „Air Jordan”!

Vor să-l aducă pe Leo Messi la sărbătoarea de anul viitor

Laporta vrea să îi ofere un contract pe două sezoane, până în 2025. Pentru a fi pe Camp Nou pe 29 noiembrie 2024, când Barcelona va sărbători 125 de ani de la fondare. Conform Mundo Deportivo, catalanii consideră că marca LM10 ar putea avea în viitor un impact global de nivelul „Air Jordan”.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Demba Ba l-a acuzat pe Sebastian Colțescu de rasism în 2020 și continuă scandalul: „Dacă ar fi spus: să scoatem galbenul?”

Scandal URIAȘ în Arabia Saudită: se cere deportarea lui Cristiano Ronaldo! „E infracțiune pedepsită cu închisoarea”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
Neacsumihaisorin201989
Neacsumihaisorin201989  •  20 Aprilie 2023, 20:47
Postat de lenroc pe 20 Aprilie 2023, 20:10

E un pas înapoi pentru Barcelona, Messi e doar o umbră, performanța s-a terminat pentru el când a semnat cu PSG

nu inteleg hate-ul fara noima de pe net la adresa unor jucatori, fie messi, haaland, cr7 sau mbappe. Omu tocmai a luat mondialu unde a dat 7 goluri si 3 pase de gol in doar 7 meciuri, are 20 de goluri si 18 pase de gol in 35 de meciuri in toate competitiile pt psg....nu inteleg pe ce isi bazeaza oamenii argumentele. Doar asa hate simplu? La totalul de goluri/pase de gol, in Europa este depasit doar de Haaland si Mbappe.Cum vine asta?Top 3 cei mai prolifici jucatori ai sezonului in Europa si e slab?

lenroc
lenroc  •  20 Aprilie 2023, 20:10

E un pas înapoi pentru Barcelona, Messi e doar o umbră, performanța s-a terminat pentru el când a semnat cu PSG

Copenhaga1970
Copenhaga1970  •  20 Aprilie 2023, 20:04

Diferența între GSP și presă nu e așa de mare. Doar că erudiții de la GSP scriu Catulunya (în loc de Catalonia) și publică la cel puțin o zi distanță față de alții. *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează