INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Salariul COLOSAL cerut de Mino Raiola pentru ca Haaland să semneze cu PSG

Erling Haaland // foto: Guliver/gettyimages
Erling Haaland // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 octombrie 2021 21:36 / Actualizat sambata, 02 octombrie 2021 01:37

În vara anului 2022, Erling Haaland (21 de ani) va fi una dintre principalele ținte ale perioadei de transferuri. Printre granzii interesați de semnătura atacantului norvegian se numără și PSG.

Transferat la începutul anului 2020 de la RB Salzburg, Erling Haaland a impresionat puternic la Borussia Dortmund, pentru care a înscris de 68 de ori în 67 de meciuri. De serviciile atacantului norvegian s-au interesat mai multe cluburi importante, precum Real Madrid și PSG. Vara viitoare, în eventualitatea în care Kylian Mbappe va merge la Real Madrid, PSG va face totul pentru a obține semnătura lui Haaland.

Salariul COLOSAL cerut de Erling Haaland pentru a merge la PSG lângă Donnarumma și Messi

Clauza de reziliere a contractului dintre Haaland și Borussia Dortmund se învârte în regiunea 70-90 de milioane de euro, potrivit presei internaționale, aceasta fiind o sumă pe care PSG ar putea să o achite fără mari dificultăți. Un eventual transferat ar fi facilitat de impresarul lui Haaland, Mino Raiola, care are o relație bună cu PSG, în special cu directorul sportiv Leonardo. În această vară Raiola și-a dus un alt client important, pe Gianluigi Donnarumma, la PSG.

Șocul intervine atunci când vine vorba despre salariul solicitat de Mino Raiola pentru clientul său. Potrivit Gazzetta dello Sport, citată de Marca, Raiola cere un salariu de 50 de milioane de euro pe an pentru Erling Haaland. O sumă uriașă, care l-ar face pe tânărul atacant cel mai bine plătit jucător al lumii, peste nume precum Lionel Messi, Neymar și Cristiano Ronaldo.

„Încă nu s-a decis dacă Haaland va pleca”

Zilele trecute, Hans-Joachim Watzke, directorul executiv al Borussiei Dortmund, a afirmat despre transferul atacantului norvegian că „asta e o prostie. Unii experți spun: «sunt listați la bursă, vor trebui să-l vândă pe Haaland la vară». Decizia de a vinde pe cineva în clubul nostru este luată doar de conducere. Încă nu s-a decis dacă el va pleca la vară”. 

Cotidianul AS scrie despre faptul că realitatea este destul de mult diferită față de ceea ce comentează oficialul „galben-negrilor” și dezvăluie „pactul secret” pe care clubul l-ar avea cu agentul jucătorului, Mino Raiola, de a-l vinde în 2022.

„Înțelegerea a fost ca Haaland să nu forțeze în vara trecută un transfer al său, în ciuda numeroaselor oferte primite, și să aștepte finalul acestui sezon, când aproape sigur își va face bagajele pentru un nume important din fotbalul european”.

VIDEO. Hat-trick-ul de debut al lui Erling Haaland la Dortmund 

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Sampaoli a explodat după duelul cu Cicâldău și Moruțan din Europa League: „E jenant ce s-a întâmplat! Meciul nu mai trebuia reluat”

Ronald Koeman, conferință de presă tensionată înainte de derby-ul cu Atletico: „Chiar trebuie să răspund la asta?! Am ochi și urechi”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (3)
ali.bec
ali.bec  •  02 Octombrie 2021, 12:10
Postat de petre47 pe 02 Octombrie 2021, 08:18

Citesc ce spune Andrei mai sus si nu inteleg cum l-a dus mintea sa scrie asa ceva. Daca a vrut sa fie o gluma a reusit una foarte proasta.

A fost Haaland vreodată comparat cu Cruyff sau Zidane? Dar Eanis? … na vezi?

petre47
petre47  •  02 Octombrie 2021, 08:18

Citesc ce spune Andrei mai sus si nu inteleg cum l-a dus mintea sa scrie asa ceva. Daca a vrut sa fie o gluma a reusit una foarte proasta.

andrei.33
andrei.33  •  01 Octombrie 2021, 22:27

Eu zic ca Ianis e mai bun, plus ca e si mai copt, mai experimentat.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează