INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARABIA SAUDITĂ

Salariu exorbitant oferit de saudiți lui Salah și Osimhen! Napoli impune o clauză incredibilă

Victor Osimhen a fost dorit de Bayern Munchen vara aceasta // Foto: Imago
Victor Osimhen a fost dorit de Bayern Munchen vara aceasta // Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 07 august 2023 15:44 / Actualizat luni, 07 august 2023 16:35

Al-Ittihad i-a propus 90 de milioane de euro pe an lui Mohamed Salah, în timp ce Al-Ahli ar fi gata să-i plătească 175 de milioane lui Victor Osimhen pe 5 sezoane. Autoritățile de la Riad l-ar vrea și pe Kevin De Bruyne, liderul lui Manchester City.

În fiecare zi, cel puțin o știre din Arabia Saudită, cel puțin o speculație legată de o ofertă pentru stelele Europei. Jurgen Klopp și Pep Guardiola, managerii lui Liverpool și Manchester City, au cerut la FIFA blocarea perioadei de transferuri a cluburilor saudite dincolo de 1 septembrie, când se încheie mercato în marile campionate continentale (la Riad, termenul limită e 20 septembrie), o mișcare fără succes. Forul mondial nu va acționa.

Adversari accesibili! FCSB, Farul și Sepsi și-au aflat posibilele rivale din play-off-ul Conference League
TRAGERE LA SORȚI
Adversari accesibili! FCSB, Farul și Sepsi și-au aflat posibilele rivale din play-off-ul Conference League

Mohamed Salah refuză, Liverpool refuză

Jurnalul saudit Ariyadhiah a anunțat că Al-Ittihad i-a propus un salariu astronomic lui Mohamed Salah: 90 de milioane de euro pe sezon. Și 60 de milioane sumă de transfer pentru Liverpool. Jurnalistul egiptean Ismael Mahmoud susținând că „Ariyadhiah este cea mai bună sursă în Arabia Saudită".

Același jurnalist de la Cairo a precizat că atacantul în vârstă de 31 de ani, sub contract până în 2025 pe Anfield Road, refuză oferta: „Vrea să continue în Europa încă un an, cel puțin. Iar Liverpool nu intenționează să-l vândă pentru nicio sumă".

Clauză anti-Saudi pentru Victor Osimhen

În același timp, Al-Ahli i-a făcut o altă propunere nigerianului Victor Osimhen. Dacă ar accepta, golgheterul campioanei Serie A ar câștiga 175 de milioane în cinci stagiuni, 35 de milioane anual. Napoli cere 200 de milioane tocmai ca să țină departe potențialii cumpărători. 

Clubul italian vrea să-i pună o clauză specială lui Osimhen în noul contract: anti-Saudi. Arabii ar trebui să plătească dublul sumei pretinse în Europa!

Jurnalul britanic Daily Mirror arată cât de mari sunt ambițiile la Riad. Fără limită! Autoritățile saudite îl vor și pe belgianul Kevin De Bruyne, căpitanul lui Manchester City, câștigătoarea Premier League, a Cupei Angliei și a Ligii Campionilor în sezonul trecut. 

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Uluitor! Messi poate urca în TOP 3 marcatori all-time la Inter Miami după 5 meciuri

Real Madrid a pregătit 200 de milioane de euro pentru Kylian Mbappe, dar are o condiție pentru francez

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează