INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Santiago Canizares, dezvăluire-ȘOC! Un doctor a ascuns un fotbalist dopat: „Ești prost? E substanță dopantă”

Santiago Canizares
Santiago Canizares

Articol de - Publicat marti, 03 octombrie 2023 15:57 / Actualizat marti, 03 octombrie 2023 16:26

Santiago Canizares, 53 de ani, fost goalkeeper al lui Real Madrid și al naționalei Spaniei, a povestit despre un medic care a mușamalizat un caz de dopaj inventând o afecțiune musculară.

Santiago Canizares, 53 de ani, fost important portar spaniol, ex-Celta, Real Madrid și Valencia în anii 1990 și 2000, a contestat doctorii din lumea fotbalului și a făcut o dezvăluire șocantă în final. Că doctorul unui club a ascuns un jucător dopat!

Gestul strategic făcut de conducerea lui Dinamo special pentru meciul cu CFR Cluj
DINAMO
Gestul strategic făcut de conducerea lui Dinamo special pentru meciul cu CFR Cluj

Santiago Canizares: „Doctorii sunt printre cei mai mari mincinoși din fotbal"

Discuția, în direct la postul de radio Cadena COPE, a plecat de la refacerea rapidă a lui Angel Correa, atacantul argentinian al lui Atletico Madrid. Canizares a susținut că un jucător nu putea fi recuperat după o entorsă la genunchi într-o săptămână, de la derbyul cu Real, din 24 septembrie, la meciul cu Cadiz (1 octombrie).

„Sau nu a fost real acel diagnostic, sau s-a întâmplat un miracol", a afirmat fotbalistul. Apoi, nu a mai sugerat, a spus direct ce voia să transmită: „După atâția ani în fotbal, la echipe de club, vă zic că doctorii sunt printre cei mai mari mincinoși din acest sport".

Santiago Canizares: „La naiba, el nu poate juca duminică"

Canizares, care a cucerit 11 trofee în carieră la Real (4) și Valencia (7), având 46 de selecții la naționala Spaniei în perioada 1993-2006, a mers mai departe la Cadena COPE.

„Uite, vă voi povesti o anecdotă despre medicii din fotbal!", a lansat el printre interlocutori. „Un doctor care de-abia își începuse meseria vine și dă unui jucător un medicament. Ulterior, când medicul principal analizează ce medicamente i s-au administrat acelui jucător pe parcursul săptămânii îl ceartă pe colegul mai tânăr: „Hei, ești prost? Cum ai putut să-i dai asta, dacă e o substanță dopantă? La naiba, el nu poate juca duminică".

A relatat și cum a rezolvat doctorul principal situația. „Haide, suprasolicitare musculară!". Canizares a afirmat că l-a trecut printre accidentați pe acel jucător pentru a evita controlul doping și posibilitatea de a fi prins dopat. „Finalul, raport medical: suprasolicitare musculară. Și nici nu a fost făcut public numele fotbalistului". 

Citește și: 

Influența lui Kyros Vassaras se vede » Horațiu Feșnic, delegat la meciul fostei echipe a lui Ianis Hagi

A criticat conducerea clubului, iar acum este ca și demis » Constantin Gâlcă, pe picior de plecare de la Radomiak Radom: „Și-a semnat singur sentința”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Juvezaur
Juvezaur  •  04 Octombrie 2023, 10:55

Ca si cum l-ai numi pe Rica Raducanu, fostul fotbalist de la Steaua.. A jucat 2 finale de liga campionilor cu Valencia. hai sa fim seriosi un pic.

21lva
21lva  •  03 Octombrie 2023, 17:00

Acum mi-e clar de ce scrieti articole asa de proaste. Sunt unii rai care nu va lasa sa va exprimati. Domnule Jumatate, va incurajez sa va solidarizati cu Tepelin si sa va duceti dupa el

Vezi toate comentariile (2)
Comentează