INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

VIDEO Cu Boloca integralist, Sassuolo i-a dat 4 goluri lui Juventus » Autogol FABULOS: mai rău decât Nicoliță pe „Bernabeu”!

Federico Gatti, autorul autogolului antologic, în centru // foto: Imago Images
Federico Gatti, autorul autogolului antologic, în centru // foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 23 septembrie 2023 22:21 / Actualizat sambata, 23 septembrie 2023 22:32

Sassuolo a învins-o pe Juventus cu 4-2 în etapa 5 din Serie A și i-a administrat echipei din Torino prima înfrângere din acest sezon.

Gazdele au deschis scorul în minutul 11 prin Armand Lauriente, al cărui șut din afara careului, unul cu efect, a fost bâjbâit de portarul lui Juventus, Wojciech Szczesny.

Doar nouă minute au fost neroverdi în avantaj, pentru că Juventus a egalat în minutul 21, atunci când fundașul dreapta Matias Vina a respins în propria poartă balonul centrat de Federico Chiesa.

Elevii lui Alessio Dionisi nu s-au pierdut cu firea și au continuat să atace. Ruan Tressoldi l-a întins serios pe Szczesny cu o lovitură de cap în minutul 38, apoi Berardi a înscris golul 2 al lui Sassuolo la numai 3 minute distanță, șut din prima din afara careului.

Mourinho a lăsat-o mască pe jurnalista din Moldova: „Știu un singur cuvânt în limba română”
INEDIT
Mourinho a lăsat-o mască pe jurnalista din Moldova: „Știu un singur cuvânt în limba română”

Cu Daniel Boloca integralist, Sassuolo i-a dat 4 goluri lui Juventus

Primul care a lovit în partea a doua a fost Federico Chiesa, decisiv și la golul 1 al lui Juve. Șeptarul bianconero a înscris în minutul 78 cu un șut din prima, deviat, la care Cragno n-a putut interveni.

Juventus a sărbătorit serios golul 2, însă echilibrul s-a menținut doar 3 minute. Pinamonti a înscris în minutul 81, profitând de faptul că Szczesny a respins pe direcția lui șutul expediat de Lauriente.

Golul decisiv, pentru 4-2, a venit în minutul 90+5. Și a fost unul care face deja înconjurul lumii. Szczesny a executat rapid o lovitură liberă de undeva din colțul terenului, alegând să-i paseze lui Federico Gatti, unul dintre stoperii lui Juventus.

Inexplicabil, Gatti a încercat să joace înapoi cu portarul atunci când a simțit că este presat de un adversar, însă a trimis pe direcția porții, deși Szczesny era departe de buturi!

Evident, balonul a intrat în plasă, amintind de autogolul lui Bănel Nicoliță de pe „Santiago Bernabeu”, de acum 17 ani.

Rezumatul VIDEO al meciului Sassuolo - Juventus 4-2

La Sassuolo, românul Daniel Boloca, mijlocaș defensiv, a fost integralist. Boloca a refuzat convocările din partea naționalei României, pe motiv că nu s-a simțit confortabil la lot și că nu a fost utilizat cât își dorea el în amicalele cu Slovenia și Republica Moldova. 

Tot din fotbalul internațional: 

Pentru prima dată în 93 de ani » Noua senzație din La Liga a mai năucit un adversar și scrie istorie

Veste mare pentru Real Madrid înainte de „El Derbi” » E apt de joc și gata de spectacol: „Risc ZERO. Este deja istorie”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
CiprianBirtea_84
CiprianBirtea_84  •  24 Septembrie 2023, 17:14
Postat de alexysjazz pe 24 Septembrie 2023, 12:44

21-11=9?

Aritmetică á la GSP.

chepandy777
chepandy777  •  24 Septembrie 2023, 16:09

Yedy roseste de prostie ori de cite ori Boloca joaca bine. Marele selectioner din toate timpurile. Sa ai jucator de serie A si sa joci cu cei din mamaliga e ceva.

alexysjazz
alexysjazz  •  24 Septembrie 2023, 12:44

21-11=9?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează