INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ISRAEL

Scandal cu Adi Păun după un meci halucinant! Motivul pentru care a văzut „roșu” direct

Adrian Păun exultă după golul marcat // Foto: Facebook Bnei Sakhnin
Adrian Păun exultă după golul marcat // Foto: Facebook Bnei Sakhnin

Articol de - Publicat joi, 04 ianuarie 2024 11:42 / Actualizat joi, 04 ianuarie 2024 15:49

Fostul jucător al CFR-ului, Adrian Păun, acum la Bnei Sakhnin, a văzut „roșu” direct după ce a fost înlocuit în minutul 70 al meciului cu Hapoel Tel Aviv, încheiat 3-3. Arbitrul susține că românul l-a jignit grav, clubul spune că Păun i-a zis doar „mulțumesc pentru nimic”.

Adrian Păun a fost unul dintre protagoniștii meciului Hapoel Tel Aviv - Bnei Sakhnin (3-3), din campionatul Israelului. Titular la oaspeți, unde a fost împrumutat de Hapoel Beer Sheva, fostul jucător de bandă al CFR-ului s-a văzut înlocuit în minutul 70 al partidei.

Complex de lux pe locul fostului stadion legendar al României: investiție de peste 45 de milioane de euro! Imagini în premieră
COMPLEX SPORTIV
Complex de lux pe locul fostului stadion legendar al României: investiție de peste 45 de milioane de euro! Imagini în premieră

Și imediat după aceea, „centralul” Roy Reinshreiber (43 ani) i-a arătat cartonașul roșu (70)! Motivul? L-ar fi insultat! După fluierul final, Păun a primit interdicție de la club să facă vreo declarație.

Arbitrul n-a vrut să dezvăluie ce i-a zis Adrian Păun

A comentat, în schimb, chiar arbitrul Reinschreiber, în direct la tv: „Nu pot să vă spun ce mi-a spus deoarece din punct de vedere juridic asta poate să dăuneze și jucătorului la Comisia de Disciplină de mâine (n.r. -  joi).

O să aflați ce am menționat in raportul partidei. Dar a fost ceva foarte grav”.

Ce spune clubul lui Adrian Păun

Bnei Sakhnin a reacționat astăzi. „Jucătorul nostru, Adrian Păun, eliminat aseară cu cartonaș roșu direct, i-a spus arbitrului doar «thank you for nothing», acesta este adevărul.

Jucătorul nostru a reacționat atunci când arbitrul a acordat un penalty pentru gazde, unul care nu a existat. Evident că a protestat, are 28 de ani și o carieră frumoasă, are numai trei eliminări la activ”, se arată în comunicatul clubului.

Scorul final s-a stabilit în minutul 90+10!

Echipa lui Adrian Păun a condus la Tel Aviv la pauză, cu 2-0, „dublă” Hugi (15, 24). Dar în partea secundă, amfitrionii au revenit spectaculos și, după ce au redus din handicap, prin Altman (52), au egalat la doi, în minutul 68 (Blorian). După care au primit și un penalty, ratat.

În prelungiri au „căzut” alte două goluri. A fost rândul lui Bnei Sakhnin să primească un penalty, transformat de Ahmed (90+5), dar scorul final, 3-3, a fost stabilit de Blorian. În minutul 90+10!

Mai puteți citi:

Universitatea Craiova e gata să facă al doilea transfer al iernii! Vine un internațional cu 3 titluri de campion

Dorinel Munteanu n-a glumit: a dat afară 7 jucători de la Oțelul!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează