INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GRECIA

Scandal de corupție în Grecia » Olympiacos acuză: „Federația este o mafie care îşi va derula activitatea în fiecare săptămână!”

Evangelos Marinakis, președintele lui Olympiacos // Foto: Imago
Evangelos Marinakis, președintele lui Olympiacos // Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 04 decembrie 2023 18:15 / Actualizat luni, 04 decembrie 2023 19:06

Olympiacos, cel mai titrat club din Grecia, a lansat acuzații șocante, susținând că a influențat rezultatul meciului cu Volos (2-2): „Federația este o organizație criminală, care folosește arbitri, petarde și gaze lacrimogene pentru a truca partidele!”

Situație explozivă în fotbalul grec, unde o echipă acuzată de blaturi în campionatul intern se plânge că este dezavantajată în mod sistematic de arbitri. După remiza cu Volos (2-2) de duminică, Olympiacos a emis un comunicat în care face afirmații grave, protestând astfel împotriva corupției existente în Grecia. 

Va sta pe bară minimum două meciuri! „Ce-ai făcut?” Vezi faultul violent pe care l-a comis jucătorul care refuză naționala!
ITALIA
Va sta pe bară minimum două meciuri! „Ce-ai făcut?” Vezi faultul violent pe care l-a comis jucătorul care refuză naționala!

Clubul din Atena susține că arbitrul Anastasios Papapetrou a fost desemnat pentru a influența rezultatul și că special au fost folosite gazele lacrimogene în timpul partidei, forțând jucătorii să continue meciul în ciuda problemelor respiratorii! Olympiacos făcea astfel o trimitere la Federația de la Atena, care ar dirija toate aceste jocuri de culise, pentru a o împiedica să câștiga titlul și ar aranja unele rezultate.

Olympiacos acuză Federația Greacă de corupție

„Ce se va întâmpla de acum încolo este incert. Mafia de la federație îşi va continua activitatea în fiecare săptămână, având ca mijloace de luptă arbitri, petarde şi gaze lacrimogene. Oare trebuie să aşteptăm să se producă o tragedie de neimaginat pentru ca guvernul să se trezească şi să ia măsurile care se impun?", este mesajul adresat autorităților statului. 

Acestea au rămas „complet indiferente" şi au rezervat fotbalului elen "o soartă întunecată", după ce în trecut au demonstrat „un zel deosebit pentru aşa-zisa purificare a fotbalului".

Acuză că se urmărește exterminarea clubului!

Oficialii lui Olympiacos, aflată pe locul al doilea după 13 etape, la trei puncte de liderul Panathinaikos, s-au plâns că arbitrul Anastasious Papapetrou a luat multe decizii greșite: i-a refuzat două goluri și nu i-a acordat 3 posibile penaltyuri (cele două goluri marcate au fost din lovitură de la 11 metri și un autogol)! De vină ar fi „organizația criminală" ce urmărește „exterminarea" clubului patronat de Evangelos Marinakis.

Citește și alte știri de fotbal internațional

Ratează Mihăilă Euro 2024? GSP a aflat când va anunța UEFA pedeapsa + cazul care dă speranțe României
EURO 2024
Ratează Mihăilă Euro 2024? GSP a aflat când va anunța UEFA pedeapsa + cazul care dă speranțe României

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  05 Decembrie 2023, 05:58

...s a desteptat lumea in Grecia ...in Romania se petrec lucruri mai grave dar lumea tace sunt toti pe mana...

contrabas3
contrabas3  •  04 Decembrie 2023, 20:46

Nu doar în Grecia se federația este o ,,peșteră de tâlhari” ci și în țări mai cunoscute…

rocky3
rocky3  •  04 Decembrie 2023, 19:15

Ăsta e GG2!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează