INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Scandal imens la Atalanta! Antrenorul riscă să rateze finala Cupei Italiei, fiindcă a insultat un inspector antidoping

Tehnicianul lui Atalanta, Gian Piero Gasperini (63 de ani), foto: Imago
Tehnicianul lui Atalanta, Gian Piero Gasperini (63 de ani), foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 14 aprilie 2021 12:13 / Actualizat miercuri, 14 aprilie 2021 12:35

Tehnicianul lui Atalanta, Gian Piero Gasperini (63 de ani), a insultat un inspector antidoping la controlul în afara competiției făcut la antrenamentul de pe 7 februarie, în baza de pregătire de la Zingonia, întrerupând chiar testarea lui Robin Gosens.

Gasperini a refuzat „înțelegerea” de 10 zile

Gasperini este acuzat că a insultat, pe 7 februarie, un inspector trimis la Bergamo să verifice, la un control neanunțat, patru jucători (avea dreptul la maximum zece). 

„A protestat pentru modalitatea aleasă de experții Nado Italia și a perturbat testul făcut lui Robin Gosens", scrie Gazzetta dello Sport. Și germanul, dar și ceilalți trei colegi bergamasci au ieșit negativi, după ce medicul echipei a „mediat” conflictul și a permis procedura. Procuratura antidoping îi propusese antrenorului să accepte jumătatea sancțiunii, dar Gasperini a refuzat dealul.

„Urmează o audiere, pe 10 mai"

E convins că are dreptate și a cerut o audiere suplimentară, programată pe 10 mai, în fața Tribunalului Național Antidoping. Încălcând articolul 3, paragraful 3 din codul antidoping, ar putea fi suspendat până la maximum șase luni. 

Atalanta este pe 4 și în luptă acerbă pentru un loc de Champions cu Juventus, Napoli, Roma și Lazio, având de jucat după acea dată cu Benevento, Genoa și Milan, în campionat, apoi cu Juventus, pe 23 mai în ultimul act la Cupei. Clubul din Bergamo a refuzat să comenteze situația: „Urmează o audiere".

Citește și alte știri din Serie A: 

Gazzetta dello Sport dezvăluie strategia lui Inter pentru Olimpiu Moruțan: „L-au blocat!”

Ștefan Radu rupe tăcerea despre revenirea în România și e categoric! + Ce a văzut la Dinamo și i-a propus lui Inzaghi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează