INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Scandal la Juventus » Leandro Paredes s-a certat la vestiare cu Allegri pe un ton ridicat

Leandro Paredes de la Juventus, foto: Guliver/gettyimages
Leandro Paredes de la Juventus, foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat marti, 11 aprilie 2023 14:26 / Actualizat marti, 11 aprilie 2023 14:26

Nu este liniște la Juventus înaintea meciului de joi cu Sporting Lisabona, din „sferturile” Europa League. Armonia din vestiar a fost stricată în a doua zi de Paște de un conflict verbal între Leandro Paredes (28 de ani) și antrenorul Massimiliano Allegri (55 de ani).

Campionul mondial s-a certat cu antrenorul bianconerilor pe un ton ridicat și a fost nevoie de intervenția colegilor pentru a-l calma! Mijlocașul argentinian de 28 de ani era nervos în teren încă de la ședința de pregătire de luni dimineață, vezi intrarea dură la Szczęsny. 

Lewandowski e pus la zid în Spania: „Acțiunile sale denotă disperare! De ce i-au făcut contract până-n 2026?”
BARCELONA
Lewandowski e pus la zid în Spania: „Acțiunile sale denotă disperare! De ce i-au făcut contract până-n 2026?”

Și a considerat că e momentul să îl abordeze pe tehnician, pentru a-i cere explicații de ce nu joacă mai mult. La finalul miuței la care au asistat 300 de tifosi s-a dus leneș la vestiare, câțiva pași înaintea lui Allegri, și acolo a început conflictul. 

Jucătorul împrumutat de la PSG i-a reproșat că n-a mai fost folosit de 7 luni ca titular și că joacă puțin în ultimele săptămâni. Sâmbătă, în meciul pierdut cu Lazio (1-2), a intrat în repriza a doua în locul lui Locatelli și a bifat doar 27 de minute.

Leandro Paredes va reveni la PSG

După ce și-a vărsat supărarea pe Max, Paredes n-a mai dat autografe și nu a mai apărut la prânzul tradițional, la care se face grătar și vin și familiile jucătorilor, iar atmosfera e una foarte degajată. Presa italiană susține că, după acest episod, ar fi retrogradat în ierarhia mijlocașilor în urma debutantului Barrenechea! 

Leandro spera să-i convingă pe torinezi să-l transfere definitiv, dar obligația de cumpărare, cifrată la 20 de milioane de euro, a căzut în noiembrie, înaintea CM 2022, o dată cu eliminarea lui Juve din grupele Ligii Campionilor. Culmea e că între cei care l-au dorit în vară pe Paredes a fost chiar Allegri, care a rămas însă dezamăgit de prestațiile lui. A bifat 1.086 de minute în total, 107 din februarie încoace.

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Lewandowski e pus la zid în Spania: „Acțiunile sale denotă disperare! De ce i-au făcut contract până-n 2026?”

Până la Inter, Cristi Chivu riscă să fie dat afară de la Primavera! „Și-au schimbat părerea. A arătat că nu e de prima echipă"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează