INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ISRAEL

Scandal și bătaie cu pumni și picioare la derby-ul din Israel! Adrian Păun, implicat: a călcat un adversar căzut la pământ!

Meciul Hapoel Be'er Sheva - Maccabi Haifa va continua la comisii, după gravele incidente de la final.
Meciul Hapoel Be'er Sheva - Maccabi Haifa va continua la comisii, după gravele incidente de la final.

Articol de - Publicat marti, 02 mai 2023 13:34 / Actualizat marti, 02 mai 2023 14:00

Meciul Hapoel Be'er Sheva - Maccabi Haifa 2-1, între primele două clasate din play-off, se va continua la comisii, după gravele incidente de la final. Mijlocașul român Adrian Păun riscă și el o suspendare mare.

S-a lăsat cu nervi, tensiune și scandal la derby-ul de aseară, din play-of-ul primei ligi din Israel. Hapoel Be'er Sheva a învins liderul Maccabi Haifa (2-1), cu un gol marcat în minutul 90+6, și a redus diferența între echipele aflate pe primele două locuri, în cursă pentru titlu, de la 7 la 4 puncte, cu trei etape rămase până la finalul campionatului.

Elias Charalambous pregătește o schimbare în primul „11” la FCSB » Cum a reacționat Gigi Becali
FCSB
Elias Charalambous pregătește o schimbare în primul „11” la FCSB » Cum a reacționat Gigi Becali

Sancțiuni fără milă după Hapoel Be'er Sheva - Maccabi Haifa

După ultimul fluier al arbitrului Roee Reinshreiber, care a condus foarte bine partida, a început o încăierare între jucătorii ambelor echipe, care s-a transformat rapid într-o bătaie cu pumni și picioare. 

S-au angrenat în conflict și persoane care n-aveau ce căuta în teren, stricând imaginea unui duel dramatic pe gazon. Președinții celor două cluburi au declarat că „le este rușine de evenimentele petrecute" și că vor analiza imaginile de pe camerele de supraveghere de la stadion „pentru a-i pedepsi, fără milă, pe cei implicați". Liga și federația așteaptă raportul arbitrului, cât și al observatorului de joc pentru a decide sancțiunile.

Adrian Păun, implicat în bătaie la meciul Hapoel Be'er Sheva - Maccabi Haifa

Și un român a avut un rol activ în haosul produs pe gazon, de la el plecând tot scandalul. Adrian Păun, mijlocașul lui Hapoel, care a evoluat până în minutul 71, a intrat pe gazon la final, bucurându-se pentru victorie și a fost îmbrâncit de Zaarura, ce nu era trecut pe foaia de joc, dar nu se știe cum a ajuns în teren. 

3victorii și un eșec are Maccabi Haifa în patru partide cu Hapoel Be\'er Sheva în acest campionat

Fostul CFR-ist i-a dat un brânci și l-a doborât la pământ, după care l-a călcat. Mijlocașul lui Maccabi s-a ridicat și i-a aplicat o lovitură în spate și de-aici s-au încins spiritele.

Riscă Hapoel Be'er Sheva și Maccabi Haifa depunctarea

În ajutorul lui Păun a sărit rusul Shapi Suleymanov și, din tabăra adversă, s-a implicat senegalezul Seck, care s-au luat și ei imediat la bătaie. Toți se vor prezenta mâine la Comisia de Disciplină pentru a-și aflat pedepsele, însă e de așteptat ca și cluburile să fie sancționate. 

Presa din Tel Aviv scrie că ambele echipe ar putea fi depunctate, dincolo de amenzile mari, de 250.000 de shekeli (62.500 de euro), și menționează că oficialii lui Hapoel s-au revoltat când au aflat că în raportul de joc, Reinshreiber a scris că în bătaie au fost angrenați cinci jucători de la gazde și doar doi de la Maccabi! 

4goluri marcate în 24 de partide are Adrian Păun pentru Hapoel Be\'er Sheva în acest campionat

Citește și: 

Se întoarce la Gaziantep? Beșiktaș nu vrea să plătească 2,5 milioane de euro pentru Maxim

Cristiano Ronaldo vrea să plece! Unde s-ar fi decis să se transfere de la Al-Nassr

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  02 Mai 2023, 15:22

...respect Paun ...asa se duce faima Romaniei in lume ...

DMA87
DMA87  •  02 Mai 2023, 14:20

E supărat și el că a ratat CFR-ul campionatul...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează