INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  QATAR

Scene de neînțeles în Qatar » Fostul campion mondial a ieșit de pe teren înaintea fluierului final

Julian Draxler
Julian Draxler

Articol de - Publicat marti, 24 octombrie 2023 15:57 / Actualizat marti, 24 octombrie 2023 16:03

Julian Draxler (30 de ani) a intrat la pauză în meciul echipei sale, Al Ahli Doha, contra celor de la Qatar SC, pierdut cu scorul de 2-4. Draxler a marcat două goluri în 4 minute când oaspeții conduceau cu 3-0, dar aceștia au mai marcat o dată în minutul 90. La scurt timp, Draxler a pasat mingea la un coechipier, iar apoi a ieșit de pe teren și s-a dus direct la vestiare. 

Draxler a șocat pe toată lumea când a decis să părăsească terenul în minutul 95, înaintea fluierului final al meciului. Imaginile cu acesta au devenit virale și au stârnit controverse.

Julian Draxler s-a transferat în această vară la Al Ahli Doha de la PSG în schimbul sumei de 9 milioane de euro. Fostul internațional german a fost timp de 7 sezoane jucătorul parizienilor, dar ultima stagiune a jucat-o sub formă de împrumut la Benfica. 

Ofertă incredibilă pentru Vinicius! Vedeta lui Real Madrid ar fi de departe cel mai scump jucător al planetei
SPANIA
Ofertă incredibilă pentru Vinicius! Vedeta lui Real Madrid ar fi de departe cel mai scump jucător al planetei

Julian Draxler: „Partea financiară a fost foarte importantă în alegerea mea”

Julian Draxler a explicat recent alegerea de a părăsi fotbalul din Europa la vârsta de doar 30 de ani: „Multă lume m-a întrebat, în special din Germania, de ce nu am ales Bundesliga sau alt campionat din Europa. Pur și simplu nu a fost posibil să ajung la o înțelegere și să fiu sincer, nu am fost convins să fac pasul în altă parte în Europa. PSG mi-a dat alternativa de a mai rămâne încă un sezon, dar nu aveam garantat un post în echipă, am vrut să evit o asemenea situație.

Desigur, partea financiară a jucat un rol important în această decizie. După 12 ani ca fotbalist profesionist în Europa, am vrut să descopăr o cultură nouă, să particip la acest proiect fotbalistic din lumea arabă. Chiar dacă aceste aspecte sunt adevărate, ar fi o minciună să exclud partea financiară ca fiind principalul motiv”.

Julian Draxler a evoluat de-a lungul carierei pentru Schalke 04, Wolfsburg, PSG și Benfica. Draxler a făcut parte din lotul Germaniei de la triumful din Campionatul Mondial din 2014. 

Germanul a câștigat o Cupă și o Supercupă a Germaniei alături de Schalke, un titlu în Portugalia alături de Benfica, iar alături de PSG Draxler a cucerit de 4 ori Ligue 1, de 4 ori Cupa Franței, de 3 ori Cupa Ligii Franței și de 4 ori Supercupa Franței.

Vezi și alte știri:

Episod incredibil la Manchester City: „Credeam că nu joc, așa că am băut 10 beri. Apoi mă cheamă antrenorul...”
ANGLIA
Episod incredibil la Manchester City: „Credeam că nu joc, așa că am băut 10 beri. Apoi mă cheamă antrenorul...”
Horațiu Feșnic, delegat la un meci tare din Europa League după scandalul de la UTA - Rapid
DELEGARE
Horațiu Feșnic, delegat la un meci tare din Europa League după scandalul de la UTA - Rapid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
DMA87
DMA87  •  24 Octombrie 2023, 21:24

Și-a strâns jucăriile și a plecat ...

chepandy777
chepandy777  •  24 Octombrie 2023, 19:05

ceva carbune sa bea si ia trece pintica

contrabas3
contrabas3  •  24 Octombrie 2023, 16:27

Victoraș Iacob?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează