INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

FOTO Se poate și mai rău decât în Liga 1! Decizie VAR inexplicabilă în derby-ul Liverpool - Arsenal » Lui Salah nu i-a venit să creadă

Liverpool ar fi trebuit să primească un penalty în minutul 20 al meciului cu Arsenal, derby-ul rundei cu numărul 18 din Premier League. „Tunarii” conduceau cu 1-0 în acel moment.
Liverpool ar fi trebuit să primească un penalty în minutul 20 al meciului cu Arsenal, derby-ul rundei cu numărul 18 din Premier League. „Tunarii” conduceau cu 1-0 în acel moment.

Articol de - Publicat sambata, 23 decembrie 2023 20:14 / Actualizat sambata, 23 decembrie 2023 21:48

Liverpool ar fi trebuit să primească un penalty în minutul 20 al meciului cu Arsenal, derby-ul rundei cu numărul 18 din Premier League, încheiat 1-1. „Tunarii” conduceau cu 1-0 în acel moment.

Nu mai e un secret că arbitrajul din Premier League este mult sub nivelul fotbalului. O nouă eroare imposibil de explicat a avut loc pe Anfield Road, în derby-ul pentru primul loc. 

FOTO. Greșeală uriașă de arbitraj în Liverpool - Arsenal: hențul lui Odegaard, trecut cu vederea

+1 FOTO

În minutul 20, Salah a preluat pe poziție viitoare și s-a întors cu fața spre poarta lui Raya. Odegaard s-a dezechilibrat și a preluat mingea cu brațul stâng, ca la baschet!

„Centralul” Chris Kavanagh nu a remarcat incidentul. Și mai surprinzător este faptul că oficialii din camera VAR, David Coote și Lee Betts, au lăsat jocul să meargă.

Jurgen Klopp și Mo Salah au privit descumpăniți cum Kavanagh refuză să revadă faza la monitorul montat la marginea terenului. 

Egipteanul lui Liverpool și-a luat revanșa în minutul 29, când l-a depășit pe Zinchenko și a înscris pentru 1-1 cu un șut puternic la colțul scurt. 

Clasamentul LIVE din Premier League:

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Probleme de lot interminabile la AC Milan! S-au mai lovit Tomori și Kjaer » La câte accidentări au ajuns rossoneri în acest sezon

VIDEO River Plate a câștigat Trofeul Campionilor și a doborât recordul de titluri naționale al Boca Juniors

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
lefter_popescu
lefter_popescu  •  24 Decembrie 2023, 18:56
Postat de lupu68 pe 24 Decembrie 2023, 08:40

Rar am mai vazut pe cineva batand campii ca tine! Si destul de greu mai vezi pe unul cuprins de atata ura incat sa simpatizeze si cu CFR si cu Rapid, cele doua metastaze ale fotbalului romanesc!

Amice, nu cu ura scriu ci "mai apăsat" Nu știu, poate greșesc, dar îmi lași impresia ca îți lipsesc cunoștințe despre istoria fotbalului romanesc. Cele doua metastaze de care vorbești sunt cele doua echipe staliniste, aduse în RO în 1947 pe tancurile armatei roșii ( TSKA- csca - cca - steaua și Dinamo ) Lângă acestea si-a făcut loc și fecesebelul lui Gigi Valiza. Acesta din urma a făcut varza campionatul nostru cu sacoșe pline de bani, valize burdusite, cumpărări de "artificii" de la alte echipe , evident cu 6 puncte la pachet , pe care el le numește " inginerii financiare" . PS1- Când Traian Băsescu, de la microfonul parlamentului , ținând un discurs, a fost întrebat de psdististii din sala: de ce d-le Băsescu folosești atât de des termenul de " comunisti "?. Răspunsul sau a fost sec : " Ca să va intre bine în cap!" . Amice, asta încerc și eu sa fac , sa le aduc la cunoștință celor care nu cunosc trecutul, poate din nestiinta , alții din nepăsare, dar pt cei de rea credință, care se bucura de titlurile cucerite de către cele doua echipe staliniste ( metastaze - ai găsit bine termenul , dar ai greșit echipele) trebuie sa le fie reamintiteo perioada 1947-1998 ..."pana le întra bine în cap". PS2 - Ar fi bine dacă ai retine ca în perioada interbelica cfr-istii reprezentau prima armata a tarii. Apoi în acea perioada era ,categoria cea mai bine plătita dintre meseriile vremii. Căile ferate au fost aduse în România d

cpt.ahab
cpt.ahab  •  24 Decembrie 2023, 14:38
Postat de VardyParty pe 24 Decembrie 2023, 03:00

Căpitane, nu fi trist. Personal, iti mulțumesc pentru tot ce ai adus in fatsa si in viata mea (via ecran) tot anul asta. Muuuult prea civilizat, asa ca iți mai dam un an. Stii cum e, Capitane: Saracu', doctorul i-a dat sase luni de trait. Când a văzut ca nu poate sa il plătească, i-a mai dat încă sase. Căpitane, tu faci dinamovismul tolerabil, "palatable", digerabil, simpatic. Not an easy job, chiar si in anul 2023, la cate păcate stau îngropate intre Circ și Urgenta. La Multi Ani, Căpitane!

La mulți ani și ție, cu sănătate și bucurie! Prețuirea e reciprocă, precum știi. Să fie un an bun, cu pace și minte destupată!

ionica007
ionica007  •  24 Decembrie 2023, 11:43

Cele mai slabe arbitraje le vedem in Anglia, si nu de ieri...:) La fel de slabi sunt si arbitrii spanioli. La polul opus sunt nemtii si italienii, iar noi ne aflam undeva la mijloc, dar in mod sigur peste englezi si spanioli.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează
Close