INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DORTMUND

VIDEO Miraculos! Sebastian Haller a câștigat lupta contra cancerului și a marcat un hattrick în 7 minute pentru Borussia Dortmund

FOTO: Twitter @BVB
FOTO: Twitter @BVB

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 ianuarie 2023 21:06 / Actualizat vineri, 13 ianuarie 2023 21:06

Ivorianul Sebastian Haller (28 de ani), revenit recent după lupta contra cancerului, a marcat un hattrick în 7 minute în meciul amical câștigat de Borussia Dortmund în fața lui FC Basel, scor 6-0.

Transferat în vară de la Ajax, pentru 31 de milioane de euro, Haller a debutat la Dortmund abia în urmă cu două zile. În cele 6 luni scurse, ivorianul a trecut prin două operații și chimioterapie. 

Vor să le ia numele și trofeele celor de la Rapid » Urmează decizia Curții de Apel: „Au folosit marca fără să anunțe, în baza ei s-au numit așa”
Rapid
Vor să le ia numele și trofeele celor de la Rapid » Urmează decizia Curții de Apel: „Au folosit marca fără să anunțe, în baza ei s-au numit așa”

Sebastian Haller, hattrick pentru Borussia Dortmund

Astăzi, la a doua apariție în tricoul lui Dortmund, Sebastian a marcat un hattrick. A fost introdus după fix o oră de joc, iar golurile au fost semnate în minutele 81, 86 și 88. 

Nemții de la Kicker au cronometrat și a rezultat un interval de doar 7 minute și 32 de secunde între reușite.

Debutul lui Haller într-un meci oficial pentru Dortmund ar putea avea loc duminică, 22 ianuarie, de la ora 16:30, când Borussia primește vizita lui Augsburg în runda cu numărul 16 din Bundesliga.

Bineînțeles că suntem fericiți cu multe dintre cele întâmplate astăzi. Sunt și părți care nu m-au mulțumit complet. În primele 30 de minute am avut ceva probleme, am intrat mai greu în meci. Dar am reușit să revenim, băieții au făcut tot ce le-am cerut
- Edin Terzic, antrenor Borussia Dortmund

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

VIDEO Cristiano Ronaldo, apariție-surpriză la Real Madrid!

A venit verdictul medical pentru Dennis Man » Are leziune musculară de grad mediu! Cât va lipsi de la Parma

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează