INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RĂZBOI ÎN UCRAINA

Schimbarea cerută cu disperare de selecționerul Rusiei, după sancțiunile impuse de FIFA și UEFA: „Ce vom face fără meciuri internaționale și cupe europene?”

Valery Karpin / FOTO: Imago-Images +13   FOTO
Valery Karpin / FOTO: Imago-Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 martie 2022 20:32 / Actualizat vineri, 04 martie 2022 20:59

Valery Karpin (53 de ani), selecționerul primei reprezentative a Rusiei, cere mărirea numărului de echipe din primul eșalon. 

Prima reprezentativă a Rusiei se va reuni pe 21 martie, pentru un stagiu intern de pregătire. Selecționerul Valery Karpin crede că excluderea naționalei sale din play-off-ul pentru Campionatul Mondial din Qatar și din restul competițiilor internaționale a fost nedreaptă, dar ia în calcul și o prelungire a interdicțiilor.

În plin război, selecționerul Ucrainei a primit o ofertă din Rusia: „Să-mi dea și o mitralieră, să trec mai întâi pe la Kremlin”
RĂZBOI ÎN UCRAINA
În plin război, selecționerul Ucrainei a primit o ofertă din Rusia: „Să-mi dea și o mitralieră, să trec mai întâi pe la Kremlin”

Selecționerul Rusiei a punctat o problemă importantă a fotbalului intern, complet izolat de restul lumii în acest moment. Cere ca numărul de echipe din primul eșalon să crească, astfel încât fotbaliștii să nu aibă o pauză foarte mare. 

Invazia lansată de Rusia în Ucraina afectează fotbalul 

„Nici nu mai contează dacă e un lucru bun sau rău, dar creșterea numărului de echipe este necesară. Nu vom avea competiții europene și nu vor mai fi pauze pentru echipa națională. Poți umple 6 luni cu cele 30 de etape, dar ce faci în cealaltă jumătate de an? 

Trebuie mai multe partide. Cât de multe echipe să fie în prima ligă? 18, 20? Asta chiar nu știu”, a spus Karpin, potrivit Sport24.ru.

16 formațiisunt în acest moment în primul eșalon fotbalistic al Rusiei

Întrebat ce gânduri a avut în ultima săptămână, Karpin a oferit un răspuns curajos: „Doar la pace m-am gândit, sper să se termine totul cât mai repede posibil, să nu mai moară oameni. Ăsta a fost singurul meu gând”

VIDEO Propunerea lui Cornel Șfaițer pentru Răzvan Burleanu: „Întreg sportul din Ucraina e într-o situație dificilă, asta ar fi o mână de ajutor”

Citește și alte știri despre războiul din Ucraina: 

China, de partea Rusiei? » Motivul uluitor pentru care vrea să oprească transmisia meciurilor de Premier League din acest weekend

Antrenorul ucrainean de la Zenit, atacat dur de un fost coleg: „O să taci acum? Tolya, cum vei trăi cu tine?”

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (16)
2793942827581139
George Hazazup  •  07 Martie 2022, 00:51
Postat de rocky5 pe 05 Martie 2022, 01:03

Criminalilor ruși, de fotbal va arde?

Dar de criminalii ucrainieni ai auzit ? Fotbalul nu ar trebui să se bage în politică. Decizia asta a FIFA și UEFA de a suspenda Rusia din toate competițiile este profund nedreaptă. Ce treabă au fotbaliștii din Rusia cu acest război fratricid ?

injunghiatu
injunghiatu  •  05 Martie 2022, 12:08

Asta vrea mai multe echipe in prima divizie dar uita ca in cateva saptamani daca nu se opreste totul, marea rusie va fi cu un picior in faliment. Cei care vor juca in prima divizie vor fi platiti in resurse, gaz pt incalzire, combustibil si cateva paini. Bine, chiar si asa, ei vor fi privilegiati fata de restul rusilor.

rocky5
rocky5  •  05 Martie 2022, 01:03

Criminalilor ruși, de fotbal va arde?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează