INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

FOTO Fostul atacant din La Liga, capul unei rețele de trafic de droguri: „În fotbal câștigam un milion pe an. Aici făceam milionul în două luni" + „Închisoarea e plină de proști, iar eu mă voi întoarce acolo”

Sergio Contreras, 40 de ani, supranumit Koke, în timpul interviului pentru Canal+ +15   FOTO
Sergio Contreras, 40 de ani, supranumit Koke, în timpul interviului pentru Canal+

Articol de - Publicat marti, 12 septembrie 2023 13:08 / Actualizat marti, 12 septembrie 2023 14:08

Sergio Contreras, 40 de ani, supranumit Koke, s-a retras în 2016 din fotbal și a fost arestat în 2019. Conducea o rețea care făcea trafic de marijuana și cocaină, droguri pe care le transporta cu tirurile în toată Europa. A fost condamnat la 6 ani de închisoare.

La 40 de ani, Sergio Contreras, mai cunoscut drept Koke, a stat deja după gratii, a fost eliberat o scurtă perioadă și se va întoarce la închisoare.

Gafă incredibilă în preliminariile Euro 2024! Au renunțat la 4 titulari convinși că sunt suspendați. Dar nu erau! » „Ridicolul șef al unei federații de comedie. Demisia!”
GRECIA
Gafă incredibilă în preliminariile Euro 2024! Au renunțat la 4 titulari convinși că sunt suspendați. Dar nu erau! » „Ridicolul șef al unei federații de comedie. Demisia!”

Fostul atacant spaniol a debutat la Malaga, în 2002, jucând apoi, printre alte echipe, la Marseille, Sporting Lisabona, Rayo Vallecano și Aris Salonic. S-a retras în Grecia, în 2016, după ce a marcat 58 de goluri în 308 meciuri de campionat și a cucerit trei trofee într-o carieră de 14 ani.

GALERIE FOTO. Dacă nu colabora, Koke ar fi primit 16 ani după gratii

Koke. Captură Canal+
Koke. Captură Canal+
Koke. Foto: DIARIO AS
Koke. Foto: Imago Images
Koke. Captură Canal+
+11 FOTO

Trei ani mai târziu, Koke a fost arestat. Era șeful unei rețele internaționale de trafic de droguri. Narcoticele, în special marijuana și cocaină, erau ascunse în tiruri și transportate în toată Europa.

El a recunoscut acuzațiile și, în mai 2023, a acceptat o pedeapsă de 6 ani. Dacă nu colabora cu anchetatorii, ar fi primit 16 ani! Dar i s-a permis să iasă o vreme din închisoare.

Koke: „Am contacte peste tot, însă nu sunt Pablo Escobar”

Acesta a dat un interviu pentru postul TV francez Canal+. „Ca fotbalist, ești norocos să câștigi o mulțime de bani. Aveam poate un milion de euro pe an”, a declarat el. A vrut mai mult: „În alte afaceri câștigi milionul în două luni. Dar îți riști viața”.

Aflat momentan în vila sa din Marbella, potrivit Marca, el a continuat: „Viața e puțin complicată și trebuie să plătești pentru prostii. Provin dintr-un cartier din Malaga unde toți amicii sunt prieteni din copilărie. Am contacte peste tot, însă nu sunt Pablo Escobar. Când auzi «traficant internațional» te întrebi «ce naiba am făcut?»

Koke: „Închisoarea e plină de proști, iar eu mă voi întoarce acolo”

Koke a încheiat: „Pot fi și ucis după gratii, dar nu mi-e frică. Închisoarea e plină de proști, iar eu mă voi întoarce acolo. Nu știu pentru cât timp, dar sentința mea e până în 2027”.

Citește și:

3 jucători lăsați de Iordănescu în afara lotului » Cine vede din tribune meciul România - Kosovo

Rapid îl transferă astăzi pe înlocuitorul lui Dugandzic » La 16 ani juca în fața lui PSG, apoi a ajuns în La Liga

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
Dino
Dino  •  12 Septembrie 2023, 17:05

Ba macar recunoaste ca e prost si ca se intoarce la inchisoare...

VanBasten
VanBasten  •  12 Septembrie 2023, 15:25
Postat de Mache_mana_iute pe 12 Septembrie 2023, 14:36

„În fotbal câștigam un milion pe an. Aici făceam milionul în două luni". :-))) Asta cam sună a reclamă mascată. După reclame la pariuri/jocuri de noroc, pe lângă toate dezbrăcatele prezentate pe site, a sosit timpul s-o vedem și pe asta. Probabil rețeaua în care activa Koke ăsta ...are nevoie de cineva care să-i ia locul. Iar site-urile de sport se ocupă de casting. "Vrei să câștigi în 2 luni cât câștiga Mitritză într-un an la Al Raed? Vino la Contreras să te instruiască ! Grăbește-te... că în curând se va întoarce la pârnaie... și postul lui devine vacant !" ... Sigur ... unii vor spune că e o poveste de viață... prezentată cu scopul de a le arăta unora că e mai bine să-și vadă de cariera lor și să nu-și riște libertatea pentru bani. Văzând poza cu dolofanul ăsta și imaginându-și ce-ar putea păți unul ca el după gratii, alde Coman sau Tavi ar asculta de sfaturile lui nea Jiji și s-ar gândi de 2 ori înainte s-o ia pe calea necuratului.

Sa se calculeze cat ar castiga Tavi Popescu din trafic tinand cont ca are un salariu lunar de 10k euro. Aplicati regula de trei simpla.

roadghost
roadghost  •  12 Septembrie 2023, 15:11
Postat de VanBasten pe 12 Septembrie 2023, 14:50

We no want no coke, no heroin No hasch-hasch, no amphetamine No marijuana planted inna mi yard Cocaine will blow your brain and ecstasy will mush your life

Omule, Dr Alban, frate, hahaha, cred ca au trecut peste 25 ani de cand am auzit-o ultima oara, asta da "blast from the past", sa traiesti, mi-ai facut ziua mai frumoasa!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează