INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Și Cristiano Ronaldo o dă în judecată pe Juventus! Ce sumă reclamă fostul atacant al „Bătrânei Doamne”

Cristiano Ronaldo/ foto: Twitter @Al Nassr
Cristiano Ronaldo/ foto: Twitter @Al Nassr

Articol de - Publicat sambata, 16 septembrie 2023 13:18 / Actualizat sambata, 16 septembrie 2023 13:34

Cristiano Ronaldo (38 de ani) susține că Juventus i-a rămas datoare după salariile neplătite în perioada pandemiei. Golgheterul portughez vrea 19,9 milioane de euro și pentru asta se va adresa justiției, după cum anunță cotidianul Gazzetta dello Sport.

Se adună tot mai multe probleme pe capul „Bătrânei Doamne". După ce a fost penalizată și ulterior exclusă din Europa în scandalul falselor plusvalențe și manevrelor salariale Prisma, un alt jucător o amenință cu tribunalul pe Juventus. 

Dacă Leonardo Bonucci a anunțat că va cere în justiție daune de imagine și de natură profesională, după ce a fost exclus din lot în iulie, acum vine rândul lui Cristiano Ronaldo să se ridice contra fostei sale echipe. Gazzetta dello Sport scrie astăzi că atacantul portughez reclamă plata unei sume restante cifrată la 19,9 milioane de euro!

Cristiano Ronaldo a acceptat amânarea, dar Dybala a primit banii de la Juventus

Datoria datează din perioada pandemiei de coronovirus, în care CR7 a acceptat amânarea plății banilor prevăzuți în contract, pentru a ușura situația contabilă a clubului în perioada 2020-2021. Ronaldo a solicitat, prin intermediul avocaților, de la Procuratura din Torino actele referitoare la acele restanțe după ce a aflat că Paulo Dybala a ajuns la o înțelegere cu clubul pentru amânarea plății a 3 milioane de euro din aceeași perioadă a lockdown-ului.

Pentru a ieși din impasul financiar, cauzat de lipsa încasărilor în epoca Covid-19, Juventus a operat două "manevre salariale", ajunse însă în atenția Procuraturii. Care a verificat toate plățile făcute de gruparea piemonteză, descoperind numeroase neregului. și artificii interzise.

În prima, a inclus întreg lotul de jucători plus antrenorul Maurizio Sarri, iar cealaltă s-a încheiat după discuțiile individuale purtate cu fotbaliștii, prin intermediul reprezentanților legali. Cristiano Ronaldo a avut cel mai mare contract din efectivul torinez, salariul său anual fiind uriaș, de 31 de milioane de euro.

101goluri și 22 de pase decisive a reușit Cristiano Ronaldo în 134 de partide disputate pentru Juventus în toate competițiile

Allegri a răspuns ironic acuzațiilor lui Leonardo Bonucci: „Sunt eu un mincinos? Da, mi se spune Pinocchio!”
ITALIA
Allegri a răspuns ironic acuzațiilor lui Leonardo Bonucci: „Sunt eu un mincinos? Da, mi se spune Pinocchio!”
Inter a zdrobit-o pe AC Milan în Derby della Madonnina și e lider în Serie A
INTER - AC MILAN 5-1
Inter a zdrobit-o pe AC Milan în Derby della Madonnina și e lider în Serie A

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează