INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ZENIT

Situație inedită între Manolas şi Zenit! Motivul bizar pentru care ar putea pica transferul de 35 de milioane de euro

foto: Guliver/GettyImages
foto: Guliver/GettyImages

Articol de Tibi DemeterJURNALISPORT - Publicat joi, 29 iunie 2017 11:10

Kostas Manolas, fost fundaș al lui AS Roma, a fost transferat de Zenit Sankt-Petersburg, dar mutarea ar putea pica dintr-un motiv inedit.

Grecul în vârstă de 26 de ani a refuzat mai multe formații din Premier League şi a ales să meargă în Rusia, dar a întâmpinat deja primele probleme.

Kostas își dorește să fie plătit în euro, nu în ruble, precum este specificat în contract.

Fundașul central este speriat de modificările pe care rubla le înregistrează în ultima perioadă şi se teme de o devalorizare dramatică.

Stopperul echipei din capitala Italiei a ajuns în Rusia în schimbul a 35 de milioane de euro şi ar putea să fie urmat de Leandro Paredes.
Mijlocașul argentinean a avut şi el un sezon excelent la Roma şi a reuşit sa debuteze la naționala Argentinei în această primăvară pentru care a marcat în victoria cu 6-0 împotriva celor din Singapore.

Zenit speră să realizeze transferul ambilor jucători, dar ar putea să renunțe în cele din urmă la serviciile lui Manolas, dacă nu se ajunge la un compromis din partea uneia dintre cele două părți.

Grecul a fost adus în 2014 de la Olympiacos pentru 14 milioane de euro şi a reuşit să se impună rapid în primul 11 al romanilor. De altfel, Manolas a jucat în nu mai puțin de 45 de partide în toate competițiile din ultimul sezon.

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează