INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

Starul lui Juventus Paulo Dybala a fost depistat pozitiv cu coronavirus

Paulo Dybala și iubita sa, Oriana, au fost depistați pozitiv cu COVID-19
Paulo Dybala și iubita sa, Oriana, au fost depistați pozitiv cu COVID-19

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 martie 2020 20:27

Atacantul argentinian al lui Juventus, Paulo Dybala (26 ani), a confirmat că el și iubita lui au coronavirus, deși sunt asimptomatici.

Astfel, Dybala devine al treilea jucător al lui Juventus depistat pozitiv cu noul COVID-19, după Daniele Rugani și Blaise Matuidi. 

Dybala a confirmat că se află în autoizolare, acasă.

„Salutare tuturor, voiam să vă informez că am primit vestea că eu și Oriana am fost depistați pozitiv cu COVID-19. Din fericire, starea noastră este foarte bună. Vă mulțumim pentru mesaje”, a postat Dybala pe rețelele de socializare.

A negat că ar avea coronavirus cu o săptămână în urmă

În urmă cu aproximativ o săptămână, au apărut zvonuri conform cărora starul argentinian al lui Juventus are coronavirus. Cu toate acestea, atât el, cât și clubul torinez au negat informația. 

Pe 13 martie, Dybala a postat un mesaj cu scopul de a-și calma fanii îngrijorați: „Salutare, voiam să confirm că sunt bine și în izolare voluntară. Vă mulțumesc pentru mesaje și sper că sunteți bine”.

Reguli coronavirus

Citește și alte știri despre coronavirus:

Ultima oră » Măsuri draconice luate în Italia + 59 de cazuri noi în România, cea mai mare creștere în 24h

Wu Lei, singurul jucător chinez din LaLiga, infectat cu coronavirus

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (3)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  21 Martie 2020, 22:33

e jale mare,se ia din aer sigur,daca ajungem la 70 la suta din populatie cum se estimeaza in orice tara,la noi va fi prapad,multi au probleme de sanatate de care habar nu au,imi e mila de ce va urma,nu mai zic iar dupa financiar de noi

706409849468094
Radu Vernescu  •  21 Martie 2020, 21:11

O mare majoritate l-am luat. Cu cat testeaza cu atat mai mult o sa gaseasca infectati dar de predat ecchipamentul doar cei de a 3-a varsta si cu alte majore afectiuni.

grim_reaper_cu_tesla
grim_reaper_cu_tesla  •  21 Martie 2020, 20:55

Intr-o lunade zile vedem cat de grav este acest virus , daca moare vreun sportiv de performanta ....atunci ..ne-am dus cu totii

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close