INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

Șocant! Jucătorii au fost bătuți de ultrașii înarmați la meciul de retragere al lui Diego Godin: „Dacă nu ieși din mașină, te împușc în picioare!"

Articol de - Publicat marti, 01 august 2023 17:07 / Actualizat marti, 01 august 2023 18:34

Eșecul cu Huracan (0-1) i-a înfuriat pe fanii extremiști ai lui Velez Sarsfield, care i-au așteptat noaptea pe jucători în parcare, răzbunându-se. „M-au lovit de două ori peste față. Mi-a fost frică", a povestit atacantul Gianluca Prestianni. ♦ A fost ultimul meci jucat de Diego Godin în carieră. La 37 de ani, fundașul central a decis să se retragă și să se întoarcă în Uruguay.

Scene înfiorătoare în Argentina. După ultima etapă din campionat, în care Velez a pierdut din nou (0-1 în deplasare cu Huracan), încheind sezonul pe locul 25 (din 28 de formații), cu 5 victorii, 12 egaluri și 10 înfrângeri, ultrașii s-au răzbunat pe jucători.

Au apărut cotele pentru promovarea din Liga 2 » Favorita neașteptată a bookmakerilor + ce se întâmplă cu CSA Steaua
CALCULE
Au apărut cotele pentru promovarea din Liga 2 » Favorita neașteptată a bookmakerilor + ce se întâmplă cu CSA Steaua

Jucătorii lui Velez Sarsfield, prinși în ambuscada ultrașilor

Întorși la centrul sportiv al clubului din Buenos Aires pentru a-și lua mașinile și a se duce acasă, mai mulți alb-albaștri au fost atacați și agresați de fanii radicali, care i-au prins într-o ambuscadă în parcare. Și huliganii erau înarmați cu pistoale și cuțite!

„Era deja noapte, ultrașii au venit direct la noi, erau cinci-șase mașini. M-au prins și m-au lovit de două ori peste față. Mi-a fost frică", a declarat atacantul Gianluca Prestianni pentru ESPN.

Alți trei jucători ai lui Velez Sarsfield au fost agresați

Prestianni a povestit: „Colegii n-au mai vrut să plece acasă, nu așa, urmăriți de suporteri. Un ultras l-a amenințat pe unul dintre coechipieri, urlând la el: «Dacă nu ieși din mașină, te împușc în picioare!»”.

Alți trei jucători, fundașii Leonardo Jara, Francisco Ortega și atacantul Santiago Castro, au fost și ei agresați. Chiar dacă alb-albaștrii nu au făcut plângere, poliția a deschis deja anchetă după incidentele de la Velez. Antrenorul Sebastian Mendes a anunțat conducerea clubului că nimeni nu va mai reveni la pregătire până când nu se asigură siguranța echipei.

S-ar retras Diego Godin

Șocant! Jucătorii au fost bătuți de ultrașii înarmați la meciul de retragere al lui Diego Godin: „Dacă nu ieși din mașină, te împușc în picioare!
Diego Godin, în ultimul meci al carierei // foto: Imago Images

Eșecul cu Huracan a fost ultimul meci jucat de Diego Godin în carieră. La 37 de ani, fundașul central a decis să se retragă și să se întoarcă în Uruguay.

Godin este unul dintre cei mai apreciați fundași centrali ai ultimului deceniu. Cea mai lungă perioadă a carierei a petrecut-o la Atletico Madrid, 2010-2019, unde a fost piesă de bază în defensiva aproape impenetrabilă a lui Diego Simeone.

Godin a părăsit-o pe Atletico în 2019. A luat drumul Italiei, unde a jucat un sezon la Inter, apoi un an și jumătate la Cagliari. După aventuri scurte la Atletico-MG (Brazilia) și Velez Sarsfield (Argentina), a pus ghetele în cui.

40 de milioane de eurovalora Godin în apogeul carierei, iulie 2016

161 de meciuria jucat pentru naționala Uruguayului

Citește și: 

Schimb de proporții între Chelsea și Juventus

Uluitor! Denis Drăguș dă peste cap al doilea acord încheiat de Standard Liege pentru el » Refuză și Coventry după ce a spus nu Rapidului

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
parachioara5
parachioara5  •  01 August 2023, 18:59

...ce ar fi daca am inscrie omul intre doua paraloele ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează