INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUPER LIGA EUROPEI

Un selecționer al Europei, scandalizat: „Ce naiba caută Juventus în Super Liga Europei?!”

Stale Solbakken (53 de ani) FOTO Imago
Stale Solbakken (53 de ani) FOTO Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 20 aprilie 2021 07:22 / Actualizat marti, 20 aprilie 2021 09:37

Lumea fotbalului a fost zguduită după anunțul înfințării Super Ligii Europei, iar tot mai multe voci importante au criticat cluburile de elită care s-au alăturat acestui proiect. Printre contestatari, se numără și Stale Solbakken (53 de ani), selecționerul echipei naționale a Norvegiei.

Arsenal, Juventus și Tottenham se află printre cluburile fondatoare și au fost arătate cu degetul de antrenorul norvegian Stale Solbakken, care l-a înlocuit pe fostul selecționer Lars Lagerback pe banca reprezentativei „Lovene” la finalul anului 2020.

Stale Solbakken: „De ce naiba Juventus ar trebui să joace în Super Liga Europei?”

În ultimii ani, Juventus a fost eliminată în Liga Campionilor de Lyon, Porto și Ajax. Din punct de vedere sportiv, de ce naiba ar trebui să joace într-o asemenea competiție? În acest sezon, Juventus se află în pericol și poate rata calificarea în Liga Campionilor. A pierdut cu Atalanta, o echipă interesantă care și-a făcut un nume în fotbalul italian în ultimii trei sau patru ani.

Trei sau patru formații pe care le-am avut la Copenhaga ar fi bătut Tottenham sau Arsenal într-o dublă manșă, în situația în care se află acum. West Ham și Leicester sunt mult mai bune decât Tottenham și Arsenal în acest moment. Spurs nu se mai află printre cele mai bune 30 de echipe din Europa. În acest turneu nu va fi vreo consecință dacă o echipă va câștiga sau va termina pe ultima poziție. Aceste cluburi au devenit atât de nepopulare în ultimele 24 de ore încât au făcut ca UEFA și FIFA să arate ca Maica Tereza”, a declarat Stale Solbakken pentru publicația NRK.

2006-2011 și 2013-2020sunt perioadele în care Stale Solbakken a antrenat FC Copenhaga

12 trofeea câștigat actualul selecționer al Norvegiei cu FC Copenhaga: 8 campionate și 4 titluri

4 calificăriîn grupele Champions League a obținut Solbakken cu Copenhaga

2019/20este sezonul în care FC Copenhaga a ajuns în „sferturile” Europa League, cea mai bună performanță europeană sub comanda lui Stale Solbakken

VIDEO. Cele mai frumoase goluri înscrise de Cristiano Ronaldo în tricoul lui Juventus

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Ce nebunie! Klopp se ridică împotriva deciziei lui Liverpool: „Ieri am aflat” » Pleacă neamțul? „Patronii să părăsească orașul!” + Protest vehement la Leeds - Liverpool

E oficial » Super Liga Europei a fost lansată: Florentino Perez e președinte! Nu mai depind de campionatele interne, lipsesc Bayern și PSG

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (14)
searover
searover  •  20 Aprilie 2021, 12:13
Postat de Nelu Stanciu pe 20 Aprilie 2021, 09:31

Deşi întrebarea care ar fi trebuit pusă zilnic în ultimul an s-ar cuveni să fie: Ce caută Dinamo în Liga 1 şi câţi bani a topit BURLĂNIMEA din manevrele cu repetenţii şi falşii campioni de la cefere Cluj. Cui a folosit???

Cum s-au facut cartofii anul asta, bre?

ge0x
ge0x  •  20 Aprilie 2021, 11:53

Eu zic ca Dinamo sau Steaua ar merita sa joace in Super Ligă. Intre anii 80 si 90, Dinamo si Steaua au jucat semifinale, finale si Steaua a si câștigat. Cine e Tottenham? Cine e Arsenal, ca de 20 de ani e la mijlocul clasamentului. Mai bine o chemau pe Nothingam Forest!

radumatei
radumatei  •  20 Aprilie 2021, 11:03

Respekt Solbaken. Tipul are dreptate. Superliga aia e o mizerie și dacă persistă cluburile în intenția lor secesionistă sper să fie excluse din campionatele interne.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează