INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY - MANCHESTER UNITED

Un portar mai norocos decât Costel Pantilimon » Pep Guardiola mizează pe el în finala Cupei cu Manchester United

Stefan Ortega // Foto: Imago
Stefan Ortega // Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 02 iunie 2023 18:51 / Actualizat vineri, 02 iunie 2023 19:28

Managerul lui Manchester City, Pep Guardiola, a anunțat că-l va titulariza pe Stefan Ortega, rezerva portarului Ederson, în finala Cupei Angliei cu Manchester United. Pantilimon n-a avut același noroc în 2013, când, deși apărase în toate meciurile din Cupă, managerul de atunci, Roberto Mancini, l-a preferat pe titularul postului, Joe Hart, în finala cu Wigan.

Portarul Stefan Ortega, rezerva lui Ederson la Manchester City, este alesul managerului Pep Guardiola pentru finala Cupei Angliei cu Manchester United, programată sâmbătă. Goalkeeperul german adus gratis vara trecută, de la Arminia Bielefeld, a apărat în toate cele 13 partide disputate de "cetățeni" în competiție și în 10 dintre acestea n-a primit gol.

Pep l-a anunțat titular sâmbătă pe Ortega, ceea lui Costel Pantilimon i-a fost refuzat în 2013, de către managerul de atunci al lui Manchester City, Roberto Mancini. Pantilimon fusese și el titular în meciurile din Cupa Angliei, însă în finala cu Wigan (0-1), tehnicianul italian a mizat pe titularul din campionat, Joe Hart.

Ce a povestit Costel Pantilimon la GSP Live

Fostul internațional român a povestit ulterior, la GSP Live, care a fost situația atunci: „Toată săptămâna premergătoare meciului a fost o presiune mediatică foarte mare. Eu și Joe aveam o relație foarte bună, dar de mult ori influențele din afară te fac să gândești altfel. 

Singura competiție pe care o mai puteam câștiga era Cupa Angliei, era presiune foarte mare, cu două ore înainte de joc a venit antrenorul cu portarii la mine în cameră și cu o părere de rău... A fost o mișcare mai mult forțată de către presiunea mediatică.

Mancini mi-a spus că el nu dă explicații, dar era chestia asta, discuția asta generală ... «Îl bagă pe Joe, nu-l bagă?». Prea multe nu a putut să-mi spună, doar că mi-am dat seama că îi părea rău. Îți dai seama că am simțit și eu o mare dezamăgire, acum am trecut peste. Aveam șansa să-mi trec unicul trofeu care îmi lipsește din palmares. Am înțeles exact situația și nu aș putea să rămân cu ranchiună pe cineva”.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Oficial! Xavi a pornit ofensiva pentru vedeta dorită: „Mă urc în avion pentru el!”

Rafael Leao de 10 » Milan îi mărește de cinci ori salariul și îi dă număr pe care nu l-a avut niciodată

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
gigimarga2
gigimarga2  •  03 Iunie 2023, 09:49

Au si ei pe Gigi al lor. Nu atat de prezent ca al nostru dar exista ,traieste si când e cazul intervine . Mancini nu dă explicati ca sa nu se facă de ......

Vezi toate comentariile (1)
Comentează