INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

LAZIO - SASSUOLO 1-2 // Ștefan Radu, criticat dur de presa din Italia după ultimul meci: „Dans pe partea lui”

Ștefan Radu a fost titular în Lazio - Sassuolo 1-2 // foto: Guliver/gettyimages +8   FOTO
Ștefan Radu a fost titular în Lazio - Sassuolo 1-2 // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat duminica, 12 iulie 2020 15:02 / Actualizat duminica, 12 iulie 2020 15:07

Ştefan Radu (33 de ani) a fost complice la al treilea eşec al lui Lazio în lanţ, primind 5 în Gazzetta dello Sport. După meci, Acerbi s-a contrat cu şeful medicilor, iar patronul Lotito a băgat echipa în cantonament.

Lazio e la podea, sac de box pentru orice adversar. Echipa cu cea mai bună defensivă din Serie A înaintea pauzei pandemice a încasat şapte goluri în trei meciuri, pierdute pe linie cu Milan, Lecce şi, sâmbătă, 1-2 cu Sassuolo. 

N-a mai surprins chiar pe nimeni că iar a risipit avantajul asigurat rapid pentru că elevii lui Simone Inzaghi nu mai pot sta în picioare decât o repriză! 

E motivul din cauza căruia Acerbi a intrat în conflict dur cu şeful staffului medical, agravând scandalul pe tema proastei pregătiri fizice din carantină şi din săptămânile anterioare restartului. Din aspirantă la titlu, Lazio poate pica pe 4, iar patronul Lotito a ordonat cantonament!

+4 FOTO

Radu, „copleșit iar de crampe”

Din nou Ştefan Radu a fost părtaş la blackout-ul defensiv, chiar dacă golul decisiv îl are pe conştiinţă Vavro, care l-a înlocuit în minutul 83. „Probabil că partea românului a fost cea pe care s-a dansat cel mai mult", l-a criticat Gazzetta dello Sport, acordându-i nota minimă de trecere. 

Corriere dello Sport a fost mai agresiv: „N-a reuşit să stabilizeze apărarea, a suferit în duelurile cu Traorè, ieşind copleşit de crampe. Nota 5,5". Vlad Chiricheş a continuat turnover-ul lui De Zerbi şi a privit de pe bancă succesul cu aromă de Europa League

VIDEO. Rezumatul partidei Lazio - Sassuolo 1-2

Citește mai multe știri despre Serie A:

JUVENTUS - ATALANTA 2-2 // VIDEO + FOTO Meci spectaculos la Torino! „Dubla” din penalty a lui Ronaldo salvează gazdele de la eșec

Brescia - Roma 0-3. VIDEO Prestație ciudată a unui portar din Serie A: gafe greu de explicat la toate golurile

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează