INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

FOTO Cotă 40,00 pentru un număr de striptease în vestiar » Ce trebuie să facă Ionuț Radu și colegii lui pentru a elimina inhibițiile Stefaniei

FOTO: Instagram @stefaniamarchionna +11   FOTO
FOTO: Instagram @stefaniamarchionna

Articol de GSP - Publicat marti, 28 decembrie 2021 13:14 / Actualizat marti, 28 decembrie 2021 15:44

Actrița Stefania Marchionna (29 de ani) a promis că se va dezbraca în vestiarul lui Inter, dacă formația antrenată de Simone Inzaghi (45 de ani) triumfă în Liga Campionilor. 

Stefania Marchionna este o actriță renumită în Italia. Bruneta este în vogă și pe rețelele de socializare. Are peste 453.000 de urmăritori pe Instagram. Prezentă la emisiunea „Tiki Taka”, Stefania le-a făcut o promisiunea fotbaliștilor lui Inter. 

„Nu pentru titlul din Serie A, pentru că e la îndemână. Dar dacă vor câștiga Liga Campionilor, da, voi face un număr de striptease în vestiar”, a spus actrița.

+7 FOTO

Inter, misiune complicată în Liga Campionilor

Inter s-a desprins în fruntea clasamentului din Serie A, cu 4 puncte avans față de urmăritoarea AC Milan. Misiunea din Liga Campionilor nu este la fel de ușoară. În optimile de finală, nerazzurrii vor da peste Liverpool.

Cota lui Inter, formație la care evoluează și portarul român Ionuț Radu, la câștigarea trofeului Champions League este 40,00. Principalele favorite sunt Bayern Munchen și Manchester City, cote de 4,00. Podiumul e completat chiar de Liverpool. 

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Ce se mai întâmplă cu transferul lui Dennis Man: „Decizia e la președintele Krause. Va ține 13 milioane pe bancă sau va vinde pe mai puțin?”

Lewandowski a ratat și titlul de „Fotbalistul anului 2021” la Globe Soccer Awards » 9 premii decernate la Dubai

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (2)
paolo16
paolo16  •  29 Decembrie 2021, 05:46

cancan, fanatik, gsp...

balotelli
balotelli  •  29 Decembrie 2021, 01:08

Și dacă pierd va face strip-tease în vestiarul celor de la Liverpool?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează