INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER - MILAN 5-1

Antrenorul lui AC Milan, furios! » Nu vrea să le prezinte scuze fanilor, după 1-5 în derby-ul cu Inter: „Ce, am pierdut intenționat?!”

Stefano Pioli // Foto: Imago
Stefano Pioli // Foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 17 septembrie 2023 17:12 / Actualizat duminica, 17 septembrie 2023 18:32

Antrenorul Milanului, Stefano Pioli, 57 de ani, îi ignoră pe suporteri după 1-5 cu Inter, deși este a 5-a înfrângere consecutivă suferită în fața marei rivale numai în acest an: „Suntem la fel de dezamăgiți ca și ei”.

Milan a fost spulberată de Inter în derby-ul orașului (1-5). Însă antrenorul Stefano Pioli a refuzat categoric să le prezinte scuze fanilor: „Nu sunt deloc de acord cu ideea de a le cere scuze suporterilor. Credeți că am pierdut intenționat în fața Interului cu 5-1?! Suntem la fel de dezamăgiți ca și fanii. Trebuie să-ți ceri iertare doar atunci când faci ceva rău cu intenție”.

Inter a zdrobit-o pe AC Milan în Derby della Madonnina și e lider în Serie A
INTER - AC MILAN 5-1
Inter a zdrobit-o pe AC Milan în Derby della Madonnina și e lider în Serie A

Cinci înfrângeri consecutive în fața marei rivale!

Umilitor nu este doar rezultatul, ci și faptul că a fost a 5-a înfrângere consecutivă suferită de rossoneri în fața marei rivale în acest an calendaristic. În ianuarie, Milan a pierdut Supercupa (0-3), apoi, în februarie, și meciul din campionat (0-1). Iar din semifinalele Ligii Campionilor, disputate în primăvară, a ieșit la fel de șifonată (0-2, 0-1). Ceea ce, per total, înseamnă 12 goluri încasate și doar unul singur înscris!

Stefano Pioli: „Vom încerca să îndreptăm situația”

Pioli, însă, a încercat să minimalizeze dezastrul: „Da, am pierdut cinci derby-uri și vom încerca să îndreptăm situația de acum încolo. Inter este puternică, nu-i nimic surprinzător”. 

Și, cu toate că statistica îl contrazice, a insistat asupra faptului că rezultatul de sâmbătă „este exagerat, dacă ținem cont de ceea ce s-a întâmplat pe teren. N-am jucat rău”.

9puncte are Milan în clasament, unde ocupă locul 3 după 4 etape. Golaveraj: 9-7

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Henrikh Mkhitaryan, eroul lui Inter, genial la 34 de ani: „Suntem precum cărămizile unui zid”

Loți, ca PSG! Boloni bate recorduri la Metz în Ligue 1: „Am fost extrem de oportuniști!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează