INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN - ATALANTA 2-0

VIDEO „Tătărușanu și-a făcut datoria cu vârf și îndesat și sunt mulțumit" » Antrenorul lui AC Milan a vorbit și despre Ibrahimovic

Stefano Pioli, antrenorul lui AC Milan.
Foto: Imago
Stefano Pioli, antrenorul lui AC Milan. Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 27 februarie 2023 12:11 / Actualizat luni, 27 februarie 2023 13:29

Maignan i-a luat locul în poartă lui Tătărușanu după 5 luni, iar Ibrahimovici, la 41 de ani, s-a întors pe teren după 260 de zile. ”Au suferit mult pe margine!”, a declarat antrenorul Pioli.

După 23 de partide la rând la Milan, Ciprian Tătărușanu i-a cedat locul în poartă titularului de drept, Mike Maignan. Francezul a absentat cinci luni, din cauza unei leziuni musculare, și a tot amânat revenirea, accidentarea recidivând. 

„Băi oameni buni, m-am săturat!” » Gică Popescu, izbucnire în emisiunea lui Costin Ștucan: „Mă bucur că au ajuns la retrogradare! Știi ce mi-a zis Cruyff?”
FC Argeș - FCSB 1-2
„Băi oameni buni, m-am săturat!” » Gică Popescu, izbucnire în emisiunea lui Costin Ștucan: „Mă bucur că au ajuns la retrogradare! Știi ce mi-a zis Cruyff?”

„Tătărușanu și-a făcut datoria cu vârf și îndesat și sunt mulțumit de ceea ce a realizat", declara Stefano Pioli despre român, care va fi rezervă până la finele sezonului, când devine liber de contract.

Stefano Pioli, antrenorul lui AC Milan, după victoria în fața Atalantei:"Mike Maignan citește excelent jocul"

"Maignan a fost ca un leu în cușcă. A suferit mult pe margine, însă de-acum ne va ajuta foarte mult. E important în a construi jocul din spate. El poate greși o execuție, din punct de vedere tehnic, dar rareori greșește continuarea fazei, citește excelent jocul", a completat antrenorul rossonero despre goakeeperul care nu a prea avut ce apăra contra Atalantei (2-0). 

A patra victorie consecutivă la zero, decisă de autogolul lui Musso și de reușita lui Junior Messias, datorită căreia Milan a revenit pe podium.

416minute fără gol primit are Milan în toate competițiile. Ultimul care a perforat poarta rossonerilor a fost Lautaro Martinez, în derby

Zlatan Ibrahimovic, atacantul lui AC Milan:"N-am suferit atât pentru un trofeu"

N-a fost numai revenirea numărului 16, ci și reîntoarcerea lui Ibrahimovici, după 260 de zile de la operația la genunchi. La 41 de ani, Zlatan a intrat în minutul 74, în locul lui Giroud. 

"Când mă simt bine sunt cel mai bun și pot face ceea ce iubesc, să joc fotbal. I-am promis lui Pioli că amân intervenția cu 6 luni ca să ajut echipa. Niciodată n-am suferit atât pentru un trofeu. 

Eu nu mă aflu aici ca să joc cinci minute, ci tot meciul. Gândiți-vă că n-am decât câteva antrenamente, dar vreau să contribui cât mai mult în meci", a mărturisit suedezul.

Stefano Pioli: ”S-au întors leii!”

Pioli are acum o soluție ofensivă în plus: "Milan s-a vindecat. Am recuperat doi lideri, doi lei, și ne ajută mult să-i avem în teren. Au un mare aport, tehnic și pe planul caracterului și ne-au lipsit mult. Echipa are acum mai multă personalitate și argumente în a lupta pentru un loc de Ligă". La 18 puncte de Napoli, campioana luptă pe două fronturi, Ligă și Serie A.

Mi-au lipsit mult fanii, le mulțumesc că mi-au dat forță, adrenalină și motivație să continui. Fără suportul lor, ar fi fost dificil. Am promis că voi face San Siro să sară când voi reveni!" 

-Zlatan Ibrahimovici, atacant AC Milan 

VIDEO. Rezumat: AC Milan - Atalanta 2-0

Citește și: 

„Următoarele capete vor fi ale voastre!” » Amenințări desprinse din Cosa Nostra pe un stadion din Serie A!

„Erik ten Hag a transformat o echipă de plângăcioși într-una de câștigători” » Curge șampania la Manchester United

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
maradona79
maradona79  •  27 Februarie 2023, 13:33

Apara Ta-ta-ru-sanuuuuuuuuu

Vezi toate comentariile (1)
Comentează