INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CM FEMININ

FOTO Șoc la Mondialul feminin! SUA ratează pentru prima dată podiumul » Înfrângere dramatică la penalty-uri cu Suedia! VAR a validat un gol incredibil

SUA pleacă acasă neașteptat de repede de la CM feminin // Foto: Imago
SUA pleacă acasă neașteptat de repede de la CM feminin // Foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 06 august 2023 17:06 / Actualizat duminica, 06 august 2023 18:12

Americancele, campioanele lumii în 2015 și 2019, s-au lăudat că se recuperează mai bine și mai rapid cu extract de vișine, dar au fost trimise de acasă astăzi de Suedia, care le-a învins în „optimi”, 0-0, 5-4 la penaltyuri. SUA, prima oară în afara podiumului la Mondial!

Cvadruplă campioană mondială, naționala Statelor Unite câștigase ultimele ediții, în 2015 și 2019, era principala favorită și acum, în turneul din Australia și Noua Zeelandă. Mai ales că, susțineau americancele, descoperiseră o soluție nouă pentru o recuperare mai rapidă, mai bună.

Jucătoarele americane, insultate în SUA: „Idioatele din echipa națională de fotbal ne fac de râs! Sunt o rușine!
MONDIALUL FEMININ
Jucătoarele americane, insultate în SUA: „Idioatele din echipa națională de fotbal ne fac de râs! Sunt o rușine!"

Extractul de vișine, fără succes la penaltyuri pentru SUA

În afara camerelor hiperbarice și a crioterapiei, metode de ultimă generație, Alex Morgan, Megan Rapinoe și colegele lor apelau și la ceva aparent banal, potrivit Washington Post. Extract de vișine!

Ellie Maybury, șeful departamentului de performanță al selecționatei SUA, susținea că extractul de vișine, care are calități antioxidante și antiinflamatorii, ajută la recuperarea musculară și oferă un somn mai relaxat în timpul nopții.

Cotidianul american nu știe cu ce firmă colaborează federația, dar a aflat că mijlocașul Lindsey Horan investește în compania Cheribundi, producător al acestui extract de vișine.

VAR-ul a confirmat că mingea a depășit linia porții la 11 metri. SUA, învinsă!

Descoperirea SUA nu le-a ajutat prea multă însă la CM 2023 pe jucătoarele antrenate de Vlatko Andonovski, selecționerul cu origini macedonene. Locul 2 în grupa E, cu 5 puncte, în spatele Olandei, au dominat astăzi Suedia în „optimi", dar nu au putut înscrie, blocându-se în fața unui portar extraordinar, Zecira Musovic.

La penaltyuri, fiecare echipă a ratat de două ori în seria de cinci. Apoi, la 4-4, Kelley O'Hara a tras în bară. Goalkeeperul american Alyssa Naeher a apărat inițial șutul Linei Hurtig, dar mingea a sărit peste ea și a depășit linia porții, fapt confirmat de VAR. 5-4 la loviturile de pedeapsă pentru nordice.

Șoc la Mondialul feminin! SUA ratează pentru prima dată podiumul » Înfrângere dramatică la penalty-uri cu Suedia! VAR a validat un gol incredibil

A fost prima înfrângere suferită de SUA la Mondialul feminin după 12 ani. În 2011, tot Suedia a învins-o, 2-1 în grupe. Acum, Suedia e în „sferturi”. 

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Impresarul lui Sadio Mane le aduce grave acuzații lui Bayern și lui Leroy Sane

SuperDan Petrescu a urcat pe locul 3 în Coreea de Sud » Traseu perfect acasă, patru victorii în 4 meciuri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
boierasul
boierasul  •  07 August 2023, 07:42
Postat de boierasul pe 06 August 2023, 20:05

Incredibil de "nemernic" e VAR _ul))) propun să fie ***

Sunteți comici)) ați cenzurat cuvântul "bo2mbarda1"??)))

kakamaka
kakamaka  •  07 August 2023, 01:32

Vad ca sunt destui care se bucura. Da, bre fratilor, si eu ma bucur. SUA a jucat la intimidare, si in grupe aproape toate intrarile la dueluri 1 la 1 erau la rupere, meritau si mai multe cartonase galbene (inclusiv pentru un cot in gura). E drept, nici suedezele nu-s cine stie ce. Singurele care au aratat ceva fotbal sunt japonezele, dar nu vor merge prea departe ca-s cam fragile si micute si o sa le manance europencele.

Jeptar
Jeptar  •  06 August 2023, 20:24
Postat de IonXL pe 06 August 2023, 19:56

Toata planeta se bucura pt esecul lor. Nu se mai satura de politici mincinoase. De cand toata cinematografia a fost infectata cu politica asta foarte multi oameni(ca si mine) a capatat o ura profunda pentru vrajeala asta ieftina.

Toți proștii planetei „s-a bucurat”. Este?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează