INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LOS ANGELES FC - PHILADELPHIA UNION

VIDEO + FOTO Finală dramatică în MLS: Los Angeles FC, campioană după un succes la penalty-uri! Bale, erou pentru formația sa cu un gol în minutul 120+8

FOTO: Imago +17   FOTO
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 noiembrie 2022 12:09 / Actualizat duminica, 06 noiembrie 2022 13:05

Los Angeles FC a devenit campioană în premieră în MLS, câștigând dramatic finala cu Philadephia Union, 3-3 după 120 de minute și 3-0 la penalty-uri. 

Cu jucători precum Gareth Bale, Giorgio Chellini, Carlos Vela sau Cristian Tello, Los Angeles FC a câștigat prima dacă campionatul în Statele Unite ale Americii, la capătul unui meci incredibil.

Gerard Pique, în lacrimi după ultimul meci pentru Barcelona: „Mă voi întoarce. M-am născut aici, voi muri aici!”
Barcelona - Almeria 2-0
Gerard Pique, în lacrimi după ultimul meci pentru Barcelona: „Mă voi întoarce. M-am născut aici, voi muri aici!”

Los Angeles FC, campioană în MLS

Formația din California a intrat în avantaj la pauză, după golul marcat, din lovitură liberă, de Kellyn Acosta (28).

După pauză, Philadelphia Union a egalat, grație reușitei lui Daniel Gazdag (59). Pe final, Los Angeles FC părea că a dat lovitura. În minutul 82, Murillo a făcut 2-1, cu o lovitură de cap, după un corner. Partida a intrat în prelungiri, după ce Philadephia Union a mai egalat o dată. În minutul 85, Elliott a marcat și el cu o lovitură de cap.

Finalul celor două reprize de prelungiri a fost incredibil. 

Mai întâi, Los Angeles FC a rămas în 10, după eliminarea portarului Crepeau (116), după un fault dur în poziție de ultim apărător. S-au arătat 9 minute de prelungire, iar în minutul 120+4, Philadelphia Union a marcat golul de 3-2, prin același Elliott. În final, Gareth Bale a devenit erou pentru Los Angeles FC. Galezul venit de la Real Madrid a făcut 3-3 cu o lovitură de cap de la 11 metri.

La penalty-uri, Los Angeles a ratat prima, prin Cristian Tello. Ulterior, Philadelphia Union a ratat de 3 ori, în timp ce Los Angeles FC a punctat de fiecare dată, a câștigat 3-0 la penalty-uri și a ridicat trofeul de campioană.

VIDEO Rezumatul meciului Los Angeles FC - Philadelphia Union

Citește și: 

Conte a răbufnit înainte de pauza pentru Mondial: „Este o nebunie”

Cu Duțu și strănepotul lui Mussolini în teren, Lazio Primavera a trecut de Pisa » Românul a fost decisiv

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Dark_Angel
Dark_Angel  •  06 Noiembrie 2022, 13:00

Oameni buni, cititi articolele inainte sa le postati. Numai greseli vad iar si iar in orice articol postati. Cum este si acesta: "Mai întâi, Los Angeles FC a rămas în 19, după eliminarea portarului Crepeau". angajati-ma pe mine sa va verific orice articol postati ca sa mai evitati astfel de greseli.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează