INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Îl dau afară pe Șumudică?! Gaziantep îl bagă în ședință! „Fanii își doresc să plece cât mai repede”

Marius Șumudică pare să nu mai aibă argumente
Marius Șumudică pare să nu mai aibă argumente

Articol de - Publicat duminica, 25 februarie 2024 12:20 / Actualizat duminica, 25 februarie 2024 13:15

Ziarele turcești au scris că președintele lui Gaziantep, Memik Yılmaz, a fost extrem de nemulțumit după eșecul cu Bașakșehir, iar suporterii nu-l mai vor pe bancă pe Marius Șumudică.

Pentru președintele lui Gaziantep, Memik Yılmaz, eșecul suferit sâmbătă, în fața lui Bașakșehir (0-2) a fost un veritabil șoc - susțin publicațiile locale.

Pep Guardiola îi atacă din nou pe șefii fotbalului: „Afacerile trebuie să continue”
BOURNEMOUTH - MANCHESTER CITY 0-1
Pep Guardiola îi atacă din nou pe șefii fotbalului: „Afacerile trebuie să continue”

Acestea anunță că „a fost aproape devastat după golurile primite” și a decis ca luni sau marți să țină o ședință extraordinară cu Consiliul de Administrație al clubului, în care va fi discutată și situația antrenorului Marius Șumudică.

Telegraf.net: „Yılmaz se va întâlni cu  antrenorul Șumudică și cu conducerea și va lua măsuri serioase”

„S-a aflat că Yılmaz se va întâlni cu antrenorul Șumudică și cu conducerea și va lua măsuri serioase”, susține publicația online telegraf.net.

Același site relatează că, după fluierul final al partidei cu Bașakșehir, „fanii echipei s-au răzvrătit” și „își doresc ca Șumudică să plece cât mai repede”.

Fanii îl vor plecat pe Șumudică

„Fanii roş-negrilor sunt de părere că nu vor avea şanse să rămână în Superlig cu Șumudică şi că antrenorul român îi pune pe jucători să practice un fotbal neglijent. Suporterii vor ca un antrenor să fie adus cât mai curând posibil și aduc în discuție nume precum Sergen Yalcin, Bunyamin Sural și Ertugrul Saglam.

Unii sunt de părere că până şi Erdal Güneş va fi mai bun. De asemenea, ei nu sunt mulțumiți de fotbalul jucat cu Șumudică și nici de poziția în clasament și consideră că, dacă nu se fac cât mai curând pași radicali, echipa ar retrograda”, scrie amintitul telegraf.net.

Gaziantep se află pe loc de retrogradare

În meciul pierdut sâmbătă, portarul Niță, Deian Sorescu, Junior Morais și Denis Drăguș au fost integraliști, iar Alex Maxim a intrat în minutul 66.

Gaziantep se află pe primul loc retrogradabil, 17 (din 20). Are 28 de puncte, este la egalitate cu a 16-a clasată, Karagumruk, dar cu un golaveraj mai slab (minus 9 față de plus 1).

Explicațiile lui Șumudică: „Am avut meciuri grele, dar ne vom salva”

Nu știu ce s-a discutat, dar noi chiar am jucat bine și am luptat. Am avut 14 șuturi, dar n-am reușit să marcăm. Adversarii au avut 4, din care au dat 2 goluri.

Cred că ne vom salva, dar trebuie să luptăm în continuare. Am jucat cu Galatasaray, Fener, Bașakșehir... am avut meciuri grele.

Eu am venit în mijlocul sezonului. Nu știu dacă fanii mă mai vor sau nu, dar știu că mai avem 11 meciuri și că azi am jucat bine. Am dominat o echipă importantă.


Marius Șumudică, după 0-2 cu Istanbul BB

VIDEO. EURO GSP » Ce nume de turc i s-ar potrivi lui Marius Șumudică?

Mai puteți citi:

Mai țineți minte această poză? » Cum arată acum Mario Balotelli

Accidentare horror pentru un jucător de la Bordeaux: s-a lovit la cap și a intrat în comă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
danut.petnaise
danut.petnaise  •  25 Februarie 2024, 16:50

Să vină la Craiova gratis.

zorrozabal
zorrozabal  •  25 Februarie 2024, 15:51

Hai Șumi la Rapid!

tk2014
tk2014  •  25 Februarie 2024, 13:46

oh nuuuu, nineeeeel. lasa ca te iau inapoi dupa 3 luni. un napoli al turcilor, dar mai poliglot

Vezi toate comentariile (6)
Comentează