INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGA NAȚIUNILOR

Nemții, autocritici » Hansi Flick, după egalul cu Italia: „Facem prea multe greșeli”

Hansi Flick , Foto: Imago Images
Hansi Flick , Foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 05 iunie 2022 14:24 / Actualizat duminica, 05 iunie 2022 16:46

Germanii admit c-au jucat slab în meciul cu Italia, scor 1-1, cu excepția primului sfert de oră. „N-am fost la înălțime”, spune autorul golului, Joshua Kimmich. Thomas Muller: „Fotbalul nostru nu mai atrage stele”.

Germania n-a reușit să se impună în fața unei echipe experimentale a Italiei, deși a avut tot ceea ce era mai bun în teren. Și-a dovedit din nou slăbiciunea în fața echipelor mari, pe care n-a putut să le învingă în ultimul an, precedentele dueluri fiind 0-2 cu Anglia și 1-1 cu Olanda. 

Selecționerul Hansi Flick a ajuns la zece meciuri fără înfrângere, numai că nu are motive de satisfacție: „Primul sfert de oră a fost OK, apoi am comis multe greșeli, ne-am pierdut ritmul și ne-am lăsat ușor păcăliți. Nici suficientă viteză n-am avut. Am reacționat la golul primit, însă trebuia să și întoarcem rezultatul la 2-1. Nu ne poate mulțumi evoluția noastră, mai ales că adversarul este în reconstrucție”.

FCSB intră pe piața transferurilor » Anunțul lui Becali după ce a aflat cât lipsește Cristea
FCSB
FCSB intră pe piața transferurilor » Anunțul lui Becali după ce a aflat cât lipsește Cristea

Joshua Kimmich: „Egalul e prea puțin”

Și Joshua Kimmich susține declarațiile antrenorului: „Nu contează dacă meritam sau nu să câștigăm, cu acest scop am venit la Bologna. Nu ne-am putut desfășura jocul obișnuit, și din cauza umezelii, care ne-a deranjat. 

Nu am fost la înălțime și rezultatul de egalitate e mult prea puțin pentru noi, în condițiile în care italienilor le-au lipsit destui titulari. Ne trebuia mai multă intensitate, să fim mai atenți și preciși la construcție și mai eficienți pe faza ofensivă”.

Thomas Müller: „Fotbalul nostru nu mai atrage stele”

Cel mai critic a fost Thomas Müller, unul dintre cei șapte titulari de sâmbătă de la Bayern. Experimentatul atacant crede că și Bundesliga este de vină pentru scăderea Mannschaft-ului: „La nivel internațional, am rămas în urmă ca buget și competitivitate. Bayern nu a reușit niciodată să atragă stele de primă mărime. Noi le-am construit, așa trebuie să facem în continuare dacă vrem s-avem rezultate și la națională”.

0 victoriiare Germania în oficiale cu Italia, 6 egaluri și 4 eșecuri. Doar în "sferturile" Euro 2016 s-a impus, dar după loviturile de departajare (6-5)

Citește mai multe știri din fotbalul internațional

Alegere-surpriză! Antrenorul din Ligue 1 care l-ar putea înlocui pe Pochettino la PSG

Glumă sau scandal? Cum au fost surprinși jucătorii Braziliei la antrenamentul din Japonia: „Dă-mi drumul, omule!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează