INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Barcelona l-a enervat pe Tuchel: „I-am spus și lui: nu-l las să plece!”

Thomas Tuchel, antrenor Chelsea/ foto Imago Images
Thomas Tuchel, antrenor Chelsea/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 iulie 2022 10:51 / Actualizat sambata, 23 iulie 2022 12:56

Thomas Tuchel (48 de ani), antrenorul lui Chelsea, s-a arătat deranjat de atitudinea Barcelonei, care insistă pentru transferul lui Cesar Azpilicueta (32 de ani).

Fundașul spaniol mai are un an de contract, dar clubul „blaugrana” vrea realizarea transferului încă din această vară. Chelsea nu vrea să îi dea drumul căpitanului echipei, deși acesta ar fi fost convins de oferata Barcelonei.

Pe cine a luat Mititelu? Nume mare sau „un jucător terminat”? » Verdict dur de la Atena în privința lui Kyriakos Papadopoulos: „Este un fost jucător. A ars deja
FCU CRAIOVA
Pe cine a luat Mititelu? Nume mare sau „un jucător terminat”? » Verdict dur de la Atena în privința lui Kyriakos Papadopoulos: „Este un fost jucător. A ars deja"

Tuchel, supărat pe Barcelona

„Sunt supărat pe Barcelona. I-am spus și lui Azpilicueta. Nu îi convine, dar înțelege. E greu când celălalt club e mereu pe el.

Nu vreau să îi ofer ce își dorește (n.r. - transferul la Barcelona). Avem un internațional spaniol, căpitanul echipei, și nu sunt sigur că Barcelona îl vede la acest nivel. Deci, nu sunt sigur că vreau să îl las să plece”, a declarat Thomas Tuchel, potrivit jurnalistului Fabrizio Romano.

Chelsea ar fi câștigat lupta cu Barcelona pentru transferul lui Kounde

Chelsea și Barcelona s-au luptat în această vară pentru semnătura lui Jules Kounde (22 de ani), stoperul de la Sevilla. 

Catalanii ar fi pierdut însă duelul cu englezii, care au trimis o ofertă de 55 de milioane de euro pentru francez și încearcă să accelereze realizarea transferului, anunță specialistul în mercato Fabrizio Romano.

Kounde va pleca de la Sevilla în această vară și nu a fost inclus în lotul andaluzilor pentru cantonamentul din Portugalia.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Inter Club d'Escaldes- CFR Cluj nu se vede la TV » Motivul pentru care partida nu va fi transmisă

Becali a văzut alt meci: jucătorii de la FCSB chiar au alergat cu Saburtalo » Care a fost problema

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează