INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Barcelona și-a întărit atacul și e gata să scape de golgeterul din sezonul trecut » Tottenham, pregătită să facă o ofertă

Araujo (stânga), Depay (centru) și Aubameyang (dreapta)/ foto Imago Images
Araujo (stânga), Depay (centru) și Aubameyang (dreapta)/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 iulie 2022 16:21 / Actualizat duminica, 17 iulie 2022 16:55

Barcelona vrea să scape de Memphis Depay (28 de ani), golgeterul echipei din sezonul trecut, la egalitate cu Aubameyang, cu 13 goluri. 

Tottenahm ar fi intrat pe pista Depay, englezii fiind pregătiți să ofere 17 milioane de euro, anunță Sport.es. Memphis a sosit vara trecută de la Lyon, liber de contract, și mai are un sezon din actuala înțelegere cu Barcelona.

Echipele românești și-au aflat posibilele adversare din turul 3 preliminar al Conference League » CFR, mai norocoasă, FCSB, Sepsi și CSU Craiova pot avea parte de adversari dificili
PRELIMINARII
Echipele românești și-au aflat posibilele adversare din turul 3 preliminar al Conference League » CFR, mai norocoasă, FCSB, Sepsi și CSU Craiova pot avea parte de adversari dificili

Barcelona vrea să îl vândă pe Depay

Depay, care a început sezonul trecut ca titular indiscutabil, a scăzut randamentul în partea a doua a stagiunii, din cauza unei accidentări. Acum, Barcelona a făcut 3 mutări de răsunet în mercato: i-a prelungit contractul lui Ousmane Dembele și l-a transferat pe Raphinha de la Leeds, ambii fiind jucători de extremă.

În plus, Barcelona s-a înțeles deja pentru transferul lui Lewandowski (33 de ani), de la Bayern. Catalanii au anunțat oficial că polonezul va semna cu echipa lui Xavi, astfel că locurile din atacul Barcelonei par să se fi epuizat. Antrenorul trupei „blaugrana” îi are la dispoziție și pe Ansu Fati și Aubameyang.

Barcelona e pregătită să îl vândă pe Depay la Tottenham. Relațiile dintre cele două echipe sunt bune, după ce englezii l-au împrumutat pe fundașul Clement Lenglet de la catalani. Potrivit sursei menționate, londonezii sunt dispuși dă ofere 17 milioane de euro, dar Laporta ar vrea 20. Cu toate acestea, cele două cluburi ar putea ajunge la o înțelegere.

Depay nu și-ar fi dorit să plece de la Barcelona în această vară, dar în contextul transferurilor catalanilor, acesta își dă seama că șansele ca el să joace sunt foarte mici. Cu toate acestea, el a refuzat să fie monedă de schimb în negocierile dintre Barcelona și Sevilla pentru fundașul Jules Kounde. Catalanii ar fi vrut să îl ofere pe Depay, plus o sumă de bani pentru stoperul francez.

35 de milioane de euroeste cota lui Depay, potrivit transfermarkt.com

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Chelsea, de neoprit în mercato » Ofertă pentru o vedetă de la PSG

Eternul Zlatan! Ibrahimovic semnează și va mai juca cel puțin încă un sezon

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează