INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GRECIA

PAOK, îndurerată de o tragedie » Echipa la care antrenează Răzvan Lucescu a făcut anunțul trist

Articol de - Publicat duminica, 17 martie 2024 14:43 / Actualizat duminica, 17 martie 2024 17:33

PAOK, formația pregătită de Răzvan Lucescu, și-a exprimat condoleanțele după tragedia petrecută în orașul Alexandroupolis, situat în nord-estul Greciei, aproape de granița cu Turcia.

Un băiat în vârstă de 15 ani, suporter al formației din Salonic, și-a pierdut viața căzând în gol de pe acoperișul blocului în care locuia, chiar în momentul în care își făcea un selfie în tricoul echipei sale preferate, alături de tatăl său.

PAOK, îndurerată de tragedia suporterului de 15 ani

S-a întâmplat de ziua de naștere a puștiului, imediat după calificarea istorică în „sferturile” Conference League, în care alb-negrii au învins-o pe Dinamo Zagreb.

PAOK a transmis condoleanțe pe rețelele sociale după tragedia care a îngrozit Grecia.

„PAOK își exprimă tristețea nespusă și cele mai profunde condoleanțe familiei lui Giannis din Alexandroupolis, care a suferit o moarte îngrozitoare în timp ce încerca să facă o fotografie cu iubitul său tricou alb-negru. Memoria lui va rămâne veșnică, iar familia PAOK îi va îmbrățișa familia. Rămas bun, Giannis” a fost mesajul postat de club.

„Era un copil foarte inteligent și activ. Copil zâmbitor. A urcat pe acoperiș să facă un selfie, dar nu știu cum s-a împiedicat și a căzut de la etajul 5. Ieri, a fost ziua lui, i-am cântat mulți ani trăiască și copilul râdea. Era cel mai mic din familie”, a spus îndurerat, în presa elenă, bunicul copilului care a avut un sfârșit tragic.

Vestea tristă a surprins-o pe PAOK în plină sărbătoare, după succesul triumfător din Europa

PAOK Salonic a zdrobit-o pe Dinamo Zagreb în returul optimilor Conference League, scor 5-1, întorcând astfel eșecul din tur, 0-2. Echipa lui Răzvan Lucescu este calificată în „sferturile” celei de-a treia competiții europene, acolo unde o va întâlni pe Brugge, din Belgia.

„În primul rând, știu foarte bine că în Grecia azi ești Dumnezeu, mâine ești cel mai prost din lume, apoi ești din nou Dumnezeu . Este un sezon lung și are sens că există suișuri și coborâșuri. Se întâmplă tuturor echipelor de pe pământ să aibă asemenea suișuri și coborâșuri.

Sunt probleme de concentrare, de oboseală mentală și momente care decid un meci. Este absolut normal să avem astfel de probleme într-un sezon în care am jucat mai întâi trei derby-uri, apoi o serie de cinci meciuri în deplasare și apoi din nou un meci dificil. Are sens ca picioarele să nu asculte ce le spune mintea. Suntem într-o poziție fantastică și îi vom face față. Trebuie să ne continuăm lupta”, a declarat Răzvan Lucescu după victoria de răsunet.

În tribunele stadionului Toumba s-a aflat și Mircea Lucescu, foarte impresionat de performanța fiului său.

Sufletul meu s-a umplut de bucurie când am văzut și am auzit numele lui Răzvan scandat la sfârșit
- Mircea Lucescu, după PAOK - Dinamo Zagreb 5-1

Citește și:

Răzvan Lucescu e categoric în scandalul momentului în fotbalul românesc: „Regulile trebuie respectate. Noi am plătit pentru o petardă”
RAPID
Răzvan Lucescu e categoric în scandalul momentului în fotbalul românesc: „Regulile trebuie respectate. Noi am plătit pentru o petardă”
Deian Sorescu recidivează! Încă o reușită în contul lui Gaziantep
RIZESPOR - GAZIANTEP 3-1
Deian Sorescu recidivează! Încă o reușită în contul lui Gaziantep

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează