INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL

Starul transferat de Liverpool pentru 75 de milioane de euro șochează: „Sincer? Nu înțeleg nimic din ce spune Klopp”

Darwin Nunez și Jurgen Klopp, în timpul meciului Liverpool - Rangers 2-0, din grupele UCL / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Darwin Nunez și Jurgen Klopp, în timpul meciului Liverpool - Rangers 2-0, din grupele UCL / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 06 octombrie 2022 11:19 / Actualizat joi, 06 octombrie 2022 13:03

Darwin Nunez (23 de ani), atacantul transferat de Liverpool de la Benfica pentru 75 de milioane de euro în această vară, recunoaște că are serioase probleme de adaptare pe „Anfield Road”. În glumă, uruguayanul a dezvăluit că există momente în care nu înțelege indicațiile primite de la Jurgen Klopp.

Într-unul dintre interviurile acordate recent, Nunez a vorbit despre relația pe care o are cu Jurgen Klopp și cu coechipierii săi din echipa „cormoranilor”. Fotbalistul din Uruguay mărturisește că s-a întâmplat să-și roage colegii să-i traducă discursul expansivului tehnician neamț.

Darwin Nunez șochează: „Sincer? Nu înțeleg nimic din ce spune Klopp”

Sincer, adevărul este că nu înțeleg nimic din ce spune atunci când ține discursuri. Bineînțeles, îmi întreb colegii să văd ce a spus, dar cred că este foarte limpede în legătură cu stilul de joc. 

Ne cere să facem lucruri simple, să nu ne fie frică să jucăm, să avem încredere și să punem presiune atunci când pierdem mingea. Asta ne cere întotdeauna, este foarte clar”, a spus Nunez, potrivit The Sun

Trebuie să avem răbdare cu Darwin Nunez, el încă se adaptează. Este foarte important în situația noastră să nu-și facă griji, iar Darwin nu pare să-și facă griji. Vin jucători noi și vrem ca ei să strălucească imediat, dar suntem calmi.

- Jurgen Klopp, manager Liverpool 

2 goluria dat uruguayanul, până acum, pentru Liverpool. În prima etapă, la 2-2 cu Fulham, în deplasare, și în Supercupa cu Manchester City (3-2)

Suferința lui Darwin Nunez: „Mama ieșea pe stradă pentru a strânge sticle și a le vinde”

Darwin Nunez s-a născut la Artigas, în nordul Uruguayului, chiar lângă granița cu Brazilia, un orășel situat la 600 de kilometri de capitala Montevideo. El a vorbit în trecut, pentru presa din țara sa, amintiri redate de Marca, despre greutățile din copilărie. „Mă duceam de multe ori la culcare cu stomacul gol”, povestea el.

Fără să ascundă că „era cineva care adormea cu stomacul și mai gol decât mine. Mama. Ea se asigura întotdeauna că eu și fratele meu mâncăm primii. Nu voi uita niciodată de unde am plecat”.

Nu uită nici că „tata muncea opt-nouă ore pe zi în construcții pentru a cumpăra ce ne lipsea”. Și nici că „mama era casnică și ieșea pe stradă pentru a strânge sticle și a le vinde”.

Darwin Nunez, încă 5 milioane de euro la 10 meciuri

Suma de bază a transferului aestuia a fost 75 de milioane de euro, completată cu bonusuri de 25 de milioane, dacă el împlinește clauzele prezentate de cotidianul lusitan A Bola:

  • 5 milioane pentru primele 10 meciuri în tricoul roșu.
  • 10 milioane pentru 60 de partide.
  • 10 milioane pentru performanțe individuale și colective la „cormorani”.

În total, 100 de milioane. Ar fi cel mai scump jucător din istoria lui Liverpool.

VIDEO Primul interviu acordat de Darwin Núñez la Liverpool

Citește și alte știri de actualitate: 

Erling Haaland, cifre extraterestre: i-a depășit pe Luis Suarez și Rivaldo în Liga Campionilor! Ce spune Guardiola de clauza lui de reziliere

Mourinho, la o victorie de istorie » Îl poate depăși pe Alex Ferguson dacă Roma o bate pe Betis

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează