INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DORTMUND - BAYERN

Thomas Tuchel plătește polițe înaintea „șocului” cu Borussia Dortmund: „Nu văd nici la ei vreun progres”

Thomas Tuchel/ foto Imago Images
Thomas Tuchel/ foto Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 03 noiembrie 2023 16:23 / Actualizat sambata, 04 noiembrie 2023 16:33

Înaintea derby-ului cu Borussia Dortmund, programat sâmbătă seară, de la 19:30, antrenorul Thomas Tuchel le-a replicat foștilor internaționali Lothar Matthaus și Dietmar Hamann, care-i reproșaseră că nu recunosc mâna lui la Bayern.

  • Borussia Dortmund și Bayern se întâlnesc sâmbătă, de la ora 19:30. Partida de pe Signal Iduna Park va fi liveSCORE pe GSP.ro și televizată pe Prima Sport 3 și Digi Sport 2.

Thomas Tuchel e în corzi după ce Bayern a fost eliminată încă din turul 2 al Cupei Germaniei de FC Saarbrucken (1-2), o echipă de liga a treia! Iar după ce a fost atacat în presa scrisă și la televiziuni, antrenorul campioanei a ales să plătească câteva polițe chiar înaintea derby-ului cu Borussia Dortmund, programat sâmbătă seară, de la 19:30.

Dietmar Hamann: „Rezultatele sunt corecte, metoda e neconvingătoare”

Foștii internaționali germani Lothar Matthaus și Dietmar Hamann, acum analiști TV, i-au reproșat lui Tuchel în special faptul că de la sosirea lui pe bancă, în martie, nu și-a pus deloc amprenta pe jocul echipei: „Rezultatele sunt corecte, însă metoda nu e convingătoare. Bayern n-a trecut la un nivel superior, iar mâna antrenorului nu se vede”.

Thomas Tuchel recunoaște că criticile sunt legitime

Replica lui Tuchel, vineri, în conferința de presă premergătoare plecării la Dortmund: „Nici eu n-a remarcat la Hamann și la Matthaus vreun progres. Știm ce facem și știm unde ne aflăm. Criticile sunt legitime, și eu sunt foarte autocritic și încep să-mi pun întrebări. Acum este dificil să contracarezi vocile critice”.

Thomas Tuchel: „Am fost foarte dezamăgți, dar nu ne-am resemnat”

El a vorbit și despre atmosfera din echipă, după eșecul umilitor de la Saarbrucken. „Eu fac parte dintr-un grup, îmi îndeplinesc rolul când câștigăm și când pierdem. Totul este bine în vestiar. Nici măcar o înfrângere amară nu va schimba asta.

Este important să rămână așa. Am fost foarte dezamăgiți, dar nu ne-am resemnat. Durerea nu va dispărea, dar avem o serie grozavă în Bundesliga și mergem la Dortmund pentru a câștiga meciul”, a punctat tehnicianul german.

Vom da tot ce avem mai bun. Avem suficientă calitate, suficientă formă și suficient spirit pentru a învinge
Thomas Tuchel, antrenor Borussia Dortmund

Citiți și alte subiecte din fotalul internațional: 

Bojan Krkic surprinde: „Lionel Messi și Cristiano Ronaldo nu trebuie luați drept exemplu”

UEFA se va implica în decernarea Balonului de Aur » De când se va produce schimbarea + Anunțul lui Aleksander Ceferin

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
Onu0809
Onu0809  •  04 Noiembrie 2023, 15:36

Sa citim din nou, împreună cu autorul, finalul articolului.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează