INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Gest rar: patronul clubului Almeria va dona 200.000 de euro primăriei pentru a cumpăra vaccinuri Covid-19

Foto: Wikipedia
Foto: Wikipedia

Articol de - Publicat vineri, 27 noiembrie 2020 21:46 / Actualizat vineri, 27 noiembrie 2020 21:48

Turki Al-Sheikh, propietarul clubului spaniol Almeria, a anunțat că va dona primăriei din oraș 200.000 de euro, bani care vor contribui la bugetul pentru achiziția de vaccinuri Covid-19.

Magnatul din Arabia Saudită a declarat că a recurs la acest gest ca mulțumire față de gesturile de afecțiune primite din partea fanilor Almeriei după ce a trecut printr-o „boală stresantă”.

„După tot sprijinul pe care l-am primit din partea oamenilor din orașul meu iubit, Almeria, în timpul bolii mele dureroase, sunt aici. M-am recuperat și vreau să returnez o mică parte din tot ce am primit, așa că voi dona 200.000 de euro pentru a cumpăra vaccinul Covid-19. Primăria din Almeria ne va ajuta să îl distribuim printre oamenii orașului nostru. Sunteți în inima mea”, a anunțat șeicul printr-un comunicat.

Turki Al-Sheikh a preluat Almeria în august 2019 cu scopul de a readuce clubul în prima divizie. În prezent, echipa e în liga secundă. El nu a dezvăluit care a fost boala cu care s-a confruntat și pentru care s-a tratat în Statele Unite.

Citește și alte știri:

„Averea lui Maradona a fost topită! I-au furat tot” » Gazzetta publică primul raport cum s-au risipit milioanele lui Diego! Din ce ajunsese să trăiască

Stadionul Ghencea a intrat oficial în administrarea CSA Steaua! Ludovic Orban: „Sperăm că va găzdui echipe care să facă performanță la nivel european”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
randoomstar
randoomstar  •  27 Noiembrie 2020, 22:23

bine ca asemenea oameni nu vin la vitan barzesti. super gest.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează