INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

FOTO Tragedie la Napoli » Un tânăr, împușcat mortal în timpul sărbătorii pentru titlu și alți peste 200 de răniți + Scene șocante pe stadion. Atacați cu bastoane și curele!

Foto: Imago
Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 05 mai 2023 10:56 / Actualizat vineri, 05 mai 2023 12:20

S-a tras cu arma în Napoli după titlul cucerit de echipa lui Luciano Spalletti (64 de ani). Unii au profitat de sărbătoare pentru a plăti polițe. Un tânăr în vârstă de 26 de ani a fost ucis într-o ambuscadă. S-au înregistrat 203 răniți. 

Sărbătoarea lui Napoli, la primul titlu de campioană după 33 de ani, a avut și episoade întunecate, incidente încheiate tragic.

Mititelu insistă pentru Măldărășanu și vrea să bată oferta făcută de Hermannstadt
FCU CRAIOVA
Mititelu insistă pentru Măldărășanu și vrea să bată oferta făcută de Hermannstadt

Fanii lui Napoli aproape au smuls tricourile de pe jucători, după ce trupa de lângă Vezuviu a devenit campioană în Serie A

Cum s-a încheiat meciul de la Udine, sute de fani azzurri au invadat terenul după punctul de aur. Voiau să fie primii care celebrează trumful, voiau să-i îmbrățișeze pe jucători, să-i poarte pe umeri pe eroii lor. Unii suporteri au fost însă agresivi încercând să obțină un suvenir de la favoriți. 

Ultrașii lui Udinese, atac sălbatic cu bastoane și curele asupra fanilor lui Napoli

După câteva minute de bucurie, a apărut panica pe gazon. Ultrașii lui Udinese anunțaseră de câteva zile: „Nu veți sărbători în casa noastră!". Și au coborât în iarbă cu gânduri negre. I-au atacat pe napolitani cu bâte și curele scoase de la pantaloni. 

Tragedie la Napoli » Un tânăr, împușcat mortal în timpul sărbătorii pentru titlu și alți peste 200 de răniți + Scene șocante pe stadion. Atacați cu bastoane și curele!
Foto: Imago

Au urmat scene șocante, de o violență extremă. Atunci au intervenit polițiștii, care au folosit gaze lacrimogene pentru a despărți taberele. Opt fani ai campioanei au fost răniți, doi având nevoie de internare.

Un tânăr de 26 de ani, ucis într-o ambuscadă în Piazza Volturno din Napoli 

Incidente și mai grave s-au înregistrat însă la Napoli. În noaptea bucuriei, s-a tras cu arme în capitala Campaniei. Unii au profitat de sărbătoare pentru a plăti polițe. Un tânăr în vârstă de 26 de ani, Vincenzo Constanzo, și-a pierdut viața. 

Rănit de gloanțe în Piazza Volturno, a fost adus de urgență la spitalul Cardarelli, dar era prea târziu. A murit. Potrivit Gazzettei dello Sport, acesta ar fi fost victima unei ambuscade care nu ar fi avut legătură cu celebrarea Scudetto.

22 de răniți sunt în stare critică, la spital

Tot Gazzetta dezvăluit că s-au înregistrat 203 răniți, 22 în stare critică, la spital. Patru au fost loviți de gloanțe, alții înjunghiați sau răniți de artificii și petarde, unii au căzut de pe scutere și au suferit fracturi. 

O tânără de 20 de ani, hemoragie cerebrală

La spitalul din Frattamaggiore, în provincia Napoli, a ajuns și o tânără în vârstă de 20 de ani în stare gravă. Era împreună cu trei prieteni. A fost lovită de o mașină în timp ce sărbătorea titlul azzurro. Are traumatism cranian și hemoragie cerebrală.

Citește și: 

Napoli, din nou campioană după 33 de ani » Cum a subordonat trupa lui Luciano Spalletti restul echipelor din Serie A

Proprietarul lui Napoli, anunț triumfător după cucerirea titlului: „Abia am început! Acum vrem Champions League”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (12)
VardyParty
VardyParty  •  06 Mai 2023, 18:05
Postat de maradona79 pe 05 Mai 2023, 12:15

Si nea Ovidiu ar fi vrut sa sarbatoreasca pe strazile din Napoli.

Yeste. Acolo.

miciBIO
miciBIO  •  05 Mai 2023, 16:44
Postat de ionelvancea74 pe 05 Mai 2023, 15:55

***

Oltean *** e pleonasm?!?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ionelvancea74
ionelvancea74  •  05 Mai 2023, 15:55
Postat de miciBIO pe 05 Mai 2023, 13:21

Napoli, un oraș amplasat pe un relief frumos, dar luând străzile în detaliu, e Brașovul anilor 90(Noua), Bucureștiul anilor 90(Rahova, Ferentari, Colentina, Salajan, Pantelimon), Ploiestul anilor 90(Malu Rosu), Clujul anilor 90(Marasti, Manastur, Buna Ziua), poate chiar mai rau. Mizerie de nedescris in Napoli, te duci in concediu sa te bucuri de el si vrei sa te intorci acasa!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează