INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Ultimele informații despre Ionuț Radu. Ce decid cei de la Inter Milano

Ionut Radu, Foto: Imago
Ionut Radu, Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 18 iulie 2023 23:01 / Actualizat marti, 18 iulie 2023 23:01

Ionuț Radu (26 de ani) n-a jucat niciun minut în primul amical al lui Inter, 3-0 cu Lugano. În poarta nerazzurrilor au evoluat Filip Stankovic în prima repriză și Raffaele Di Gennaro după pauză, semn că goalkeeperul român va fi iar împrumutat.

După ce nu s-a impus la Cremonese și i-a expirat împrumutul la Auxerre, Ionuț Radu s-a întors la Inter. Portarul român se pregătește la Milano cu celelalte rezerve și jucători care nu și-au prelungit motivat vacanța. Astăzi, echipa lui Simone Inzaghi a susținut primul meci amical, cu elvețienii de la Lugano (3-0), dar Radu nu a bifat niciun minut. 

A rămas spectator pe bancă, privind la evoluția lui Filip Stankovic, fiul fostului interist Dejan, din prima repriză, și apoi a lui Raffaele Di Gennaro, de după pauză, și acesta revenind după un împrumut.

Bayern Munchen, victorie năucitoare în amicalul de astăzi » Era 18-0 la pauză
Bayern
Bayern Munchen, victorie năucitoare în amicalul de astăzi » Era 18-0 la pauză

Ionuț Radu devine liber în iulie 2024

Ionuț Radu mai are un an de contract cu Inter și cota sa de piață s-a prăbușit constant, ajungând în prezent la 3,5 milioane de euro, după ce, acum patru ani, era de 15 milioane de euro! La echipa nerazzurra nu are decât cinci apariții și 362 de minute adunate, ultima fiind în meciul de tristă amintire cu Bologna, care a contribuit la ratarea titlului în 2021-2022. 

Jucătorul anului 2019 în ancheta GSP s-a pierdut apoi și nu a justificat investiția de 10,2 milioane de euro făcută de Inter când l-a răscumpărat de la Genoa, echipă la care a avut cele mai apreciate evoluții.

Scos pe linie moartă la Cremonese, după ce s-a și accidentat, Radu a găsit echipă la care să apere constant în Ligue 1. A adunat 17 meciuri între buturile lui Auxerre, cu care însă a retrogradat și nu s-a mai pus problema unei prelungiri a împrumutului și în sezonul viitor.

Manchester United are acord cu jucătorul, dar Atalanta îi cere 100 de milioane de euro

Primele două nume mari pe care Thomas Tuchel le dă afară de la Bayern Munchen

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează