INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGUE 1

REZUMATUL VIDEO Execuție genială! Mbappe l-a uluit aseară și pe Boloni: „La al doilea gol trebuie să-mi scot pălăria, până și mie îmi venea să-l aplaud!”

Articol de - Publicat joi, 21 decembrie 2023 10:45 / Actualizat joi, 21 decembrie 2023 12:48

Laszlo Boloni (70 de ani) nu a putut face nicio minune de Crăciun cu Metz, cedând (1-3) pe terenul liderului. „Aș fi vrut să putem pune puțină presiune pe PSG, dar n-am reușit. Am comis această greșeală și al treilea gol ne-a durut foarte tare. Speram să-i surprindem mai mult pe contraatac sau din fazele fixe”.

Laszlo Boloni a încheiat 2023 cu a patra înfrângere la rând cu Metz. A fost un eșec așteptat (1-3) pe terenul campioanei Franței care-l menține la o distanță de doar două puncte de zona retrogradării în Ligue 2. Antrenorul român a avut însă reproșuri de făcut elevilor săi pentru evoluția contra lui PSG.

Granzii au învins! Tribunalul a decis în favoarea apariției Super Ligii Europei: „UEFA și FIFA fac abuz de putere”
SUPER LIGA EUROPEI
Granzii au învins! Tribunalul a decis în favoarea apariției Super Ligii Europei: „UEFA și FIFA fac abuz de putere”

„Este mereu o motivație mare să joci pe Parc des Princes și e bine că am terminat anul cu un meci cu liderul din Hexagon. Jucătorii mei au răspuns la modul cum ne-am pregătit să evoluăm, însă sunt nemulțumit de prima repriză, în care ne puteam descurca mai bine. 

Trebuia să fim mai curajoși, am fost departe de purtătorul de minge, iar dominarea adversarilor ne-a condamnat să nu facem nici cea mai mică eroare!".

Laszlo Boloni: „Aproape că-mi venea să-l aplaud pe Mbappe"

Tehnicianul de 70 de ani crede că Metz merita un loc mai sus față de actualul 14: „Încerc să fiu realist, ar fi trebuit să avem trei puncte în plus, să fim mai agresivi și să încercăm să recuperăm mai multe baloane în terenul advers. Primul gol a venit după o greșeală mică în dreapta, una mare în centru și după o fază creată de jucători de top (n.r. - Mbappe). 

În meciul de aseară a debutat la PSG fratele mai mic al lui Kylian Mbappe. Antrenorul Luis Enrique l-a introdus pe Ethan (16 ani) în minutul 90+2 la 3-1, în locul lui Ugarte. Folosit în acest sezon doar în UEFA Youth League, mijlocașul a debutat la PSG. „De multă vreme îmi place maniera în care se pregătește. Este un jucător foarte interesant și care are multă personalitate. 

Poate evolua pe mai multe posturi, putea intra oricând, dar s-a nimerit să o facă chiar în ziua aniversării fratelui său, Kylian. Sunt mulțumit de el și are la dispoziție și alte partide în care să reprezinte un nume prestigios de familie”.

La al doilea gol trebuie să-mi scot pălăria, a fost o mică bijuterie, aproape că-mi vine să-l aplaud. Speram ca după ce am marcat s-ajungem în minutul 85 și să așteptăm un contraatac, un corner sau un penalty. Niciodată nu știi ce se poate întâmpla. Cred că în această primă parte a campionatului am obținut câteva rezultate bune, dar per total nu sunt satisfăcut".

4victorii, 4 remize și 9 înfrângeri a înregistrat Laszlo Boloni cu Metz după 17 etape din Ligue 1. Are al doilea cel mai slab atac din Ligue 1 și nu a mai învins de aproape o lună

VIDEO. Rezumatul meciului PSG - Metz 3-1, cu „dublă” Mbappe

Citește și alte știri de fotbal internațional

Radu Drăgușin este „Fotbalistul anului” în Ancheta Gazetei Sporturilor 2023: „Sunt fericit și mândru! O bucurie pentru că evoluția mea în fotbal este una corectă și frumoasă”
SUPERLATIVE 2023
Radu Drăgușin este „Fotbalistul anului” în Ancheta Gazetei Sporturilor 2023: „Sunt fericit și mândru! O bucurie pentru că evoluția mea în fotbal este una corectă și frumoasă”
N-a avut milă! Barcelona s-a chinuit și cu ultima clasată, Xavi dezvăluie ce s-a întâmplat la pauză în vestiar: „Nu accept așa ceva!”
BARCELONA - ALMERIA 3-2
N-a avut milă! Barcelona s-a chinuit și cu ultima clasată, Xavi dezvăluie ce s-a întâmplat la pauză în vestiar: „Nu accept așa ceva!”

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (2)
adypoparo
adypoparo  •  21 Decembrie 2023, 14:24

du-te si pe la scoala TRIFANE vad ca te-ai oprit la clasa doua ...

trifanflorin1978
trifanflorin1978  •  21 Decembrie 2023, 11:51

Asa goluri da și Olaru .. numai ca el sa născut în România..

Vezi toate comentariile (2)
Comentează