INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Un campion mondial vorbește despre cum a fost abandonat de tatăl său la 5 ani: „Ce a făcut e ireparabil”

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 iunie 2021 20:06 / Actualizat sambata, 05 iunie 2021 20:15

Lucas Hernandez, 25 de ani, jucătorul lui Bayern Munchen și al naționalei Franței, a discutat despre un subiect sensibil: momentul în care tatăl său și-a părăsit familia, acum 20 de ani.

Jean Francois Hernandez, fost fotbalist la Marseille, Toulouse și Atletico, a plecat de acasă în 2001, lăsându-și fiii, Lucas și Theo, doar cu mama lor.

„Biologic e tatăl meu, dar niciodată nu l-am văzut așa. Apariția fiului meu, Martin, m-a făcut să realizez ceva foarte simplu. El e cel mai important din viața mea. Tot ceea ce fac e pentru el.

Nu am înțeles niciodată și nici nu voi înțelege cum a putut pleca tata, de la o zi la alta, lăsându-ne pe mine, pe fratele meu mai mic și pe mama. Dacă vrea să-mi explice și apoi să plece, accept. Ceea ce a făcut e ireparabil.

Un campion mondial vorbește despre cum a fost abandonat de tatăl său la 5 ani: „Ce a făcut e ireparabil”
Lucas și Theo Hernandez cu mama lor, Py Laurence

Îi datorăm totul mamei noastre. Și-a pus viața pe pauză pentru noi. Ceea ce suntem suntem datorită ei. Eu, Theo și mama suntem o singură persoană. Inseparabili. Alături de bunicii materni și de unchiul meu. Nu am o familie numeroasă, dar suntem uniți, avem o legătură imposibil de rupt”, a povestit Lucas Hernandez.

Transfer pe axa Barcelona - Juventus! Nu-l mai suportă pe antrenor: „Ce să fac?”

Revoluția lui Ancelotti la Real Madrid: 7 jucători transferabili!

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează