INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CRISTIANO RONALDO

Un portughez a avut cea mai proastă idee de marketing! Cum a încercat să facă bani din scandalul de viol în care e implicat Cristiano Ronaldo

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 octombrie 2018 12:06

Un imigrant portughez din Worcester a vrut să facă o glumă pe seama scandalului de viol în care e implicat Cristiano Ronaldo, dar nu a reușit decât să provoace polemici în comunitatea britanică.

Jose Goncalves, proprietarul unei cafenele, a scos la vânzare biscuiții Ronaldo, de forma unui cuplu făcând sex. Mulți dintre clienții care i-au văzut în Hopmarket la raionul "Our Taste of Portugal" n-au gustat deloc gluma și l-au criticat pentru idee pe rețelele de socializare.

biscuiti1

biscuiti ronaldo

A retras biscuiții de pe piață

"Îmi pare rău dacă lumea s-a simțit rău din cauza mea, vreau să-mi cer scuze tuturor. Am făcut numai 30 de biscuiți, iar clienții și prietenii mei n-au luat-o în serios. N-am folosit cuvântul viol. Eu sunt homosexual și am fost abuzat în copilărie. Dacă există persoane care detestă să audă acel cuvânt, sigur sunt una dintre ele", a explicat Jose.

Lydia Johnson, coordonator al Glade Sexual Assault Referral Centre din Bransford, l-a atacat: "Violul și agresiunea sexuală nu-s subiecte de glumă. E dezamăgitor să vezi ce se întâmplă". Pe contul de Facebook al cafenelei, portughezul, care altfel îl simpatizează pe Cristiano, a anunțat retragerea biscuiților. 

Citește și: Lovitură pentru Cristiano Ronaldo! Portughezii au aflat cât ar putea dura procesul în care e acuzat de viol

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (1)
1roman
1roman  •  17 Octombrie 2018, 13:02

"Dacă există oameni care detestă să audă acel cuvânt, sigur sunt una dintre ele", a explicat Jose. Pe voi nu va zgârie la ureche?!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează