INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UNITED - BURNLEY 0-2

UNITED - BURNLEY 0-2 // United explodează, iar Rio Ferdinand vine cu un avertisment teribil: „Copiii nu mai vor să poarte acest tricou”

Articol de - Publicat joi, 23 ianuarie 2020 10:33

Manchester United - Burnley 0-2 // ”Diavolii” au pierdut a treia oară în ultimele patru etape în Premier League. În fața lui Burnley, pe teren propriu, cum nu se mai întâmplase de 57 de ani. Fanii au plecat înaintea finalului. 

Manchester United explodează. Pierde și cu Burnley, acasă, pe "Old Trafford", ca niciodată în ultimii 57 de ani. Și, chiar dacă e pe locul 5, nu mai jos, are doar 34 de puncte în 24 de etape. 

Cele mai puține adunate în această fază a sezonului din 1989-1990! Cu Ole Gunnar Solskjær, Manchester pare să nu-și mai revină.

Rio Ferdinand: "600 de milioane? Bani aruncați în vânt!" 

Văzând cum echipa lor pierde a treia oară în patru meciuri de Premier League, fanii au părăsit arena cu mult înaintea finalului. Nu mai voiau să asiste la o umilință. Doar fluierau, enervați.  

În studioul BT Sport, un fost jucător al "diavolilor" spunea tot ce avea pe suflet. "Stau aici jenat. Rușine, asta simt. Nu poți apăra așa ceva. Suporterii pleacă. În curând, copiii nu vor mai purta tricoul lui Man. United, nimeni nu vrea să vină la stadion și să vadă un asemenea joc", a avertizat Rio Ferdinand.  

Analistul s-a aprins: "Spuneți că s-au plătit 600 de milioane de lire pentru această echipă? Unde s-au dus banii, eu nu văd nimic. Au fost aruncați în vânt. Clubul nu a investit într-o bază pentru viitor". 

Solskjær: "Nu poți să joci astfel" 

Pentru Solskjær, "când te numești Manchester United, nu poți să joci astfel. Suntem dezamăgiți de prestațiile noastre și de punctele adunate". Totuși, a completat managerul, "suntem pe locul 5. Nu vreau să mă agăț de acest loc 5, dar muncim zi de zi pentru a fi mai buni". 

Manchester United, 66 de trofee în istorie, de 20 de ori campioana Angliei (record), resemnată pe locul 5. La 30 de puncte în spatele liderului Liverpool.

"Mă ia durerea de cap. Nu știu unde vrea să ajungă Manchester United. Nu mi se pare că acest club are acum un obiectiv precis" 
- Rio Ferdinand, ex-Man. United

"Pot să înțeleg că fanii sunt dezamăgiți. Încercăm să ne întărim, trebuie să o facem. Știm că avem nevoie de calitate, de victorii" 
- Ole Gunnar Solskjær, manager Man. United 

Vezi și: 

Costel Pantilimon pleacă și de la Nottingham, și din Anglia! Unde va ajunge românul

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
lixandru88
lixandru88  •  23 Ianuarie 2020, 10:54

Era vanGaal i-a distrus definitiv. De atunci au inceput sa joace urat.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează